Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τιμητική Βράβευση της The Te@m από τον ΣΠΑΒΟ για τη δράση υποστήριξης έναντι στη βία κατά των γυναικών

Τιμητική Βράβευση της The Te@m από τον ΣΠΑΒΟ για τη δράση υποστήριξης έναντι στη βία κατά των γυναικών

Στην τελετή λήξης των 16 ημέρων δράσεων έναντι στην έμφυλη βία που διοργάνωσε ο ΣΠΑΒΟ και η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, βραβεύτηκε η εταιρία Επικοινωνίας The Te@m.

Οι Σύμβουλοι επικοινωνίας της εταιρείας The Te@m  (Σωτήρης Παπαδόπουλος και Γιώτα Ροζάνα), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) διοργανώσαμε μια σημαντική δράση υποστήριξης. Δέκα γυναίκες γιατροί ένωσαν τις… εικόνες τους, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια στο φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών. «Σπάσε την σιωπή… Δεν είσαι μόνη και δεν είσαι η μόνη, υπάρχει βοήθεια!». Για τη δράση μας αυτή τιμηθήκαμε από την Πρόεδρο του ΣΠΑΒΟ κυρία Κική Πογιατζή και την Επίτροπο Ισότητας των φύλων κυρία Ιωσηφίνα Αντωνίου.

Ο CEO της εταιρείας The Te@m Σωτήρης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο αγώνας ενάντια στη Βία κατά των γυναικών πρέπει να είναι καθημερινός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της βίας στην οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) για την τιμητική αναφορά και τη βράβευση της εταιρείας μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συνεργάτιδά μου Γιώτα Ροζάνα που αποτελεί τον εμπνευστή της ιδέας ώστε 10 γυναίκες γιατροί να φωνάξουν «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»! Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να προσφέρουμε μέσα από δράσεις, αναδεικνύοντας την ευθύνη που έχουμε προς την κοινωνία!».

Ήταν μια βραδιά που υπενθύμισε σε όλους ότι ο αγώνας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας στην οικογένεια και την έμφυλη βία είναι υπόθεση όλων μας, γεμίζοντάς μας με ελπίδες για ένα αύριο χωρίς έμφυλη βία στον κόσμο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Γιατί η βία δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, αλλά ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο, με παγκόσμια διάσταση, που μας αφορά όλους.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.