Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 5 ζώδια που δεν διστάζουν να τα παρατήσουν όλα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή!

Τα 5 ζώδια που δεν διστάζουν να τα παρατήσουν όλα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή!

Θα τα άφηνες όλα για να αρχίσεις μια καινούργια ζωή;
Ίσως το καινούργιο να σε τρομάζει, ειδικά αν δεν ξέρεις κάποιον εκεί που θα πας και η κίνησή σου αυτή σε απομακρύνει από τους ανθρώπους που αγαπάς.
Σίγουρα, το να αφήσεις τη βολή σου μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά για κάποιους είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς τους. Αυτό αστρολογικά αληθεύει, ειδικά με τα ζώδια που η περιπέτεια είναι δεύτερη φύση τους. Μάλιστα, για μερικά από αυτά, το να μετακινηθούν μπορεί να είναι μια απόλυτη ανάγκη, επειδή η αλλαγή τους βοηθάει να αναπτυχθούν, να επεκταθούν και να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους. Θα λέγαμε ότι «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα», αν μείνουν για πολύ στο ίδιο μέρος.

Τι είδους προσωπικότητα έχει κάποιος αν είναι πρόθυμος να ξεριζωθεί και να αρχίσει κάτι καινούργιο; Όταν είσαι διατεθειμένος/η να φύγεις μακριά για να αρχίσεις μια νέα ζωή, σημαίνει ότι είσαι ευπροσάρμοστος και κυρίως ανοιχτόμυαλος. Επίσης, σου είναι δύσκολο να βασιστείς σε παλιά δεδομένα και προκαταλήψεις που σε περιορίζουν και δεν σε βοηθούν να προοδεύσεις στους τομείς που επιθυμείς.

Επιπλέον μια μετακίνηση θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου, κυρίως δυνατότητες ή ταλέντα που δεν γνώριζες ότι διαθέτεις. Αν αισθάνεσαι κολλημένος/η και «έχεις βαρεθεί τη ζωή σου», μια μετακόμιση σε ένα άγνωστο μέρος ίσως να είναι η σωστή απόφαση. Άλλωστε, αν θες να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, που θα το κάνεις καλύτερα από ένα μέρος όπου κανένας δεν σε ξέρει;
Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που θα τα άφηναν όλα και θα ξεκινούσαν μια νέα ζωή χωρίς κανένα δισταγμό:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πηγαίνοντας σε έναν καινούργιο τόπο, οι Τοξότες θα συναντήσουν νέους ανθρώπους και νέες καταστάσεις, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ τους. Με το να μείνουν σε ένα νέο τόπο, δεν δοκιμάζουν μόνο τα όριά τους, αλλά τους έχουν την τύχη να κερδίσουν μια πολύτιμη εμπειρία ζωής. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα μάθουν να βασίζονται περισσότερο στον εαυτό τους.
Η φυγή και η εγκατάσταση σε ένα νέο μέρος είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τον Τοξότη, αλλά ακόμα περισσότερο τον συναρπάζει η προοπτική μιας νέας αρχής στη ζωή τους και η δυνατότητα να τη διαμορφώσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Γενικά, μόνο πλεονεκτήματα και κανένα μειονέκτημα δεν μπορεί να έχει η μετακίνηση του Τοξότη σε έναν τόπο, όπου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οφέλη για έναν Δίδυμο που μετακομίζει και ξεκινάει τη ζωή του από την αρχή είναι πολλά. Το πιο σημαντικό είναι η επέκταση των οριζόντων του, που του επιτρέπει να αναπτυχθεί και να απλώσει το δίχτυ των ενδιαφερόντων του σε νέες γνώσεις, πληροφορίες και δραστηριότητες . Μια ριζική αλλαγή στη ζωή των Διδύμων τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και κρατάει σε εγρήγορση την περιέργεια και το ενδιαφέρον τους για το κοινωνικό γίγνεσθαι.
Οι Δίδυμοι είναι έξυπνοι και κοινωνικοί, οπότε δεν θα τους πάρει πολύ να βρουν νέους φίλους και τα καλύτερα στέκια σε οποιαδήποτε πόλη, κωμόπολη ή χωριό μετακινηθούν. Για την ακρίβεια, μια νέα ζωή, κάπου αλλού, θα τους γεμίσει με ενεργητικότητα και θα τους δώσει νέα κίνητρα για να αναπτυχθούν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Διδύμου είναι η βαρεμάρα!

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα μιας νέας ζωής είναι κάτι που πολλοί Ζυγοί χρειάζονται προκειμένου να βγουν από τη ζώνη ασφάλειας και άνεσης που χτίζουν συνήθως γύρω τους. Θα έχουν την ευκαιρία να βασιστούν περισσότερο στον εαυτό τους, να γίνουν πιο αυτόνομοι και να επιδείξουν αυτοπεποίθηση και γενναιότητα. Επιπλέον, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να δείξουν πόσες πολλές ικανότητες έχουν και να πάρουν νέες αποφάσεις γρήγορα, κάτι που μερικές φορές είναι μεγάλο θέμα για έναν Ζυγό.
Οι Ζυγοί ξέρουν ότι το να μετακινηθούν σε ένα νέο τόπο θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι μόνοι και να φροντίζουν τα θέματα της καθημερινότητας. Ίσως εκεί που θα πάνε να μην έχουν στήριξη και υποστήριξη από τους άλλους, αλλά δεν θα την χρειάζονται επειδή έχουν τον εαυτό τους.

ΚΡΙΟΣ

Πάρε ένα ρίσκο, μετακινήσου κάπου και ξεκίνα μια καινούργια ζωή – αυτό είναι κάτι που ο Κριός θα μπορούσε να κάνει με μεγάλη άνεση. Δεν υπάρχει άλλος, πιο γενναίος και παθιασμένος από αυτόν. Ίσως οι Κριοί να είναι ανυπόμονοι, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορούν να κάθονται και να χάνουν το χρόνο τους, χωρίς να κάνουν τίποτα.
Ένας νέος τόπος σημαίνει ότι υπάρχουν καινούργιες δυνατότητες για τον Κριό και θα του επιτρέψει να δοκιμάσει τα όριά του, κάτι που τον ενθουσιάζει. Οι Κριοί είναι φιλόδοξοι και αν πρέπει να μετακινηθούν κάπου αλλού για να προχωρήσουν στην καριέρα τους δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το πράξουν. Έχουν ευελιξία και προσαρμοστικότητα και είναι πολύ λίγα τα μέρη στα οποία δεν θα καταφέρουν να πετύχουν.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι δυνατοί και σοφοί, και αν το να φύγουν για να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή είναι αυτό που χρειάζονται, θα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Το πιο βασικό είναι ότι η μετακίνησή τους θα τους βοηθήσει να βρουν το μονοπάτι που πρέπει να πάρουν για να πάνε εκεί που θέλουν.
Επίσης θα τους βοηθήσει να εκτιμήσουν το ποιοι είναι και από πού προέρχονται. Σαν χαρακτήρες τείνουν προς την αισιοδοξία και μια νέα ζωή, αντί να τους τρομάξει θα τους έδειχνε τις ευκαιρίες και τα οφέλη που απλώνονται μπροστά τους.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.