Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 4 ζώδια που φτάνουν συχνά στα άκρα

Τα 4 ζώδια που φτάνουν συχνά στα άκρα

H σχέση αυτών των ζωδίων με τα όρια δεν είναι η καλύτερη. Συχνά ξεφεύγουν, η αυτοσυγκράτηση τους είναι πραγματικά δύσκολη και βγάζουν μια υπερβολή. Το έντονο θυμικό τους, το φλογερό ταμπεραμέντο τους, αλλά και η τάση τους να προκαλούν ή να μην τους νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι γύρω τους, τα κάνει πραγματικά ασυμμάζευτα!

Ας δούμε ποια είναι:

ΚΡΙΟΣ

Όπως και στον ζωδιακό, έτσι και στη λίστα αυτή, έχει την πρωτοκαθεδρία! Ανήσυχο πνεύμα, ανυπόμονος, παρορμητικός, ενεργητικός και αρκετά ανταγωνιστικός, με έναν τεράστιο εγωισμό που τον κάνει να θεωρεί ότι αυτός είναι κι άλλος κανείς, αρκετές φορές το παρακάνει. Φυσικά είναι εύκολο γι’ αυτόν να φτάσει στα άκρα και ενίοτε να τα ξεπερνά, προκειμένου να κερδίσει μια “μάχη” ή αποδείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει, γι’ αυτό συχνά τρώει το κεφάλι του. Αλλά ο λύκος κι αν εγέρασε…

Με μπαμπά τον Δία, τον πλανήτη της υπερβολής, είναι λογικό να έχει τον ασυμμάζευτο και να ξεπερνά τα όρια, αφού τα θέλει όλα και πολλά. Η φλόγα του ενθουσιασμού και της μεγάλης αισιοδοξίας δε σβήνει ποτέ, ενώ περιορισμός, μέτρο και αυτοσυγκράτηση σαν έννοιες του είναι τελείως άγνωστες. Το να ξεφεύγει είναι συχνό φαινόμενο είτε με την καλή πλευρά, με ξενύχτια, κραιπάλες και κάθε είδους απολαύσεις είτε με την κακή, με τυχοδιωκτισμούς και επιπολαιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι σημαίνει το όριο, το άκρο, το μέτρο, το πλαίσιο; Σίγουρα δεν είναι ερώτηση που μπορείς να κάνεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, λόγω της επαναστατικής και προκλητικής του φύσης. Αυτά είναι για όσους είναι κολλημένοι, συντηρητικούρες, φοβιτσιάρηδες και έχουν μια ρουτινιάρικη και βαρετή ζωή, όχι για τον φιλελεύθερο Υδροχόο, που θέλει να διαφέρει και να ξεχωρίζει. Μη σου πούμε ότι σκάει στα γέλια με τις αντιδράσεις των άλλων, όποτε ξεφεύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κολλήματα και ταμπού δεν έχει, περίεργος από τη φύση του είναι, οπότε συχνά φλερτάρει και ενίοτε ξεπερνά τα όρια και μπαίνει σε… επικίνδυνα μονοπάτια, συνειδητά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Επίσης, μη σε ξεγελάει το πονηρό γελάκι, τα σκέρτσα και τα αστειάκια του γιατί μπορεί να ξεφύγει και σε συμπεριφορά, να γίνει άνιωθος, κακός, να βρίσει με τα χειρότερα λόγια και γενικώς να παραλογιστεί.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.