Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Τα makeup trends πάνε και έρχονται, με την πανδημία να έχει αλλάξει καθοριστικά τις συνήθειές μας στο μακιγιάζ. Κι ενώ κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων lockdowns σχεδόν το απαρνηθήκαμε, προτιμώντας να δώσουμε έμφαση στο skincare για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, η σταδιακή επιστροφή στις ζωές μας όπως τις ξέραμε είναι πλέον γεγονός με τα makeup trends να έχουν προσαρμοστεί πλέον στα νέα δεδομένα.

Έτσι, το μακιγιάζ του καλοκαιριού (και ίσως και της επόμενης δεκαετίας) είναι πιο low-maintenance, με την έννοια του ότι δίνεται βάση σε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα που δεν θέλει πολλή προσπάθεια και χρόνο για να επιτευχθεί.

Ποια είναι τα τρία κυρίαρχα makeup trends για το καλοκαίρι του 2021

#1. Διάφανη βάση

Με το “διάφανη” εννοούμε εκείνη την πεντακάθαρη επιδερμίδα που δείχνει φρέσκια, λαμπερή και υγιής χωρίς τη χρήση foundation. Γι’ αυτό και έχουν δημιουργηθεί άπειρα λεπτόρρευστα, καλυπτικά προϊόντα και ελαφριές κρέμες με χρώμα που χαρίζουν μια ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας παρέχοντας διακριτική κάλυψη στις ατέλειες, με τη διαφορά ότι φαίνεται σαν να μην φοράς απολύτως τίποτα.

Tip: Για ακόμα πιο φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα, ανάμειξε το καλυπτικό σου με λίγη ποσότητα από την ενυδατική σου.

#2. Fluffy φρύδια

Ένα trend που προέκυψε κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown και το οποίο βλέπαμε παντού στα catwalks του χειμώνα. Κι ενώ τα χτενισμένα, καλοσχηματισμένα φρύδια θα είναι πάντα στη μόδα, υπάρχει και η άποψη που θέλει τα fluffy brows (δηλαδή τα πυκνά, “αχτένιστα”, φουντωτά φρύδια) να είναι η νέα πραγματικότητα στο ευρύτερο μακιγιάζ των ματιών. Αν θες να το δοκιμάσεις κι εσύ, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι ή στυλό για να ζωγραφίσεις τριχούλες ανάμεσα στα φρύδια σου και ένα σταθερό brow gel για να τις χτενίσεις προς τα πάνω και να τις σταθεροποιήσεις.

#3. Cream blush

Ίσως το αγαπημένο μας trend, που βέβαια δεν είναι καθόλου καινούριο. Σε πληροφορούμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα οι γυναίκες έλιωναν μούρα και χρησιμοποιούσαν τον πολτό τους σαν ρουζ για να βάφουν τα μάγουλά τους και να τους δίνουν αυτήν την πολυπόθητη όψη υγείας. Βέβαια, δεν είναι πολλά χρόνια που το κρεμώδες ρουζ έχει επανέλθει στο προσκήνιο των beauty trends. Κι ενώ λατρεύουμε τα ρουζ σε μορφή πούδρας, τα κρεμώδη blushes που έρχονται σε βαζάκια ή σε σωληνάρια, ακόμα και σε μορφή stick, βολεύουν πολύ για ανανέωση του ρουζ on the go, ενώ δίνουν μια φρέσκια, υγιή όψη στο αποτέλεσμα. Άσε που τα περισσότερα έχουν ενυδατικές συνθέσεις και κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει.

 

πηγή: missbloom.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.