Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 12 ζώδια διαμαρτύρονται επειδή τα έχεις παρεξηγήσει!

Τα 12 ζώδια διαμαρτύρονται επειδή τα έχεις παρεξηγήσει!

Σίγουρα θα έχει τύχει και σε σένα να ακούσεις έναν παρόμοιο διάλογο. Αυτό οφείλεται στο ό,τι συνήθως έχουμε διαμορφώσει μια άποψη για το κάθε ζώδιο και τελικά καταλήξαμε σε μια λέξη κλειδί, που χαρακτηρίζει το καθένα.Οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε στο μυαλό μας ορισμένα στερεότυπα όταν αναφερόμαστε στα ζώδια.

Για παράδειγμα, λέμε συχνά ότι ο Κριός είναι εγωιστής, ο Δίδυμος διπρόσωπος, ο Αιγόκερως φιλόδοξος κ.λπ. Κι όμως, πίσω από κάθετι εμφανές, υπάρχει μια απλή εξήγηση. Ας δούμε τι θα έλεγαν τα ζώδια, αν προσπαθούσαν να εξηγήσουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να καταλάβετε ότι δεν είναι αναίσθητος, απλώς έχει συνηθίσει να είναι αυτός ο δυνατός σε κάθε περίσταση. Είναι το άτομο που μπλοκάρει εντελώς στην ερώτηση “πώς νιώθεις;“. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να κατανοήσει ο ίδιος τα συναισθήματά του και μετά να σας τα εξηγήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι μεν πεισματάρης, όμως δε σημαίνει ότι δεν νοιάζεται. Θα γίνει πιο εκδηλωτικός συναισθηματικά, αν κι εσείς δείξετε κατανόηση στην δυσκολία του να συμβιβαστεί. Μην τον παρεξηγείτε. Συνήθως δείχνει αδιάλλακτος, λόγω της υπερβολικής του ανασφάλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, όπως συχνά λέγεται. Απλώς έχει έμφυτη την ικανότητα να βλέπει και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης και να αντιδρά ταυτόχρονα και στις δύο. Δεν προσπαθεί να σας ξεγελάσει, απλώς ξέρει πώς να δίνει έμφαση σε κάθε άτομο με το οποίο έρχεται σε επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή ο Καρκίνος προσφέρει γενναιόδωρα την αγάπη του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επωφεληθείτε εις βάρος του. Μπορεί να ξεκόψει εντελώς μαζί σας αν απειληθεί η ευτυχία του, και ειδικά αν συνειδητοποιήσει ότι δεν τον αγαπάτε. Απλώς, αγαπήστε τον για αυτά που σας προσφέρει!

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέων αποτραβιέται και κλείνεται στον περίφημο «εαυτό του», το κάνει επειδή δεν θέλει να «βάλει» και σας μέσα στο πρόβλημά του. Δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται, αντίθετα νοιάζεται περισσότερο απ’ όσο… γνωρίζετε και θέλει το καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος έχει ανάγκη να συνυπάρχει με ανθρώπους που είναι αυτόνομοι, χωρίς εξαρτήσεις από άλλους. Αν και του αρέσει η αυτονομία, κατά βάθος επιθυμεί την αγάπη όπως ο καθένας και χρειάζεται κάποιον που να τον νοιάζεται τόσο, ώστε να μπορέσει να γκρεμίσει τα τείχη του!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει μεγάλη ανάγκη να εκφραστεί. Μερικές φορές που είναι πολύ ήρεμος και μοιάζει σαν να κλείνεται στον εαυτό του, απλώς το μυαλό του τρέχει «με χίλια». Όμως, κάτι σημαντικό θα βγει από τη σιωπή του. Ιδέες και λόγια τον κατακλύζουν και τότε τα εκφράζει όλα σε σας σαν ασυγκράτητος χείμαρρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός θέλει να τα ξέρει όλα για σας και κυρίως πως αισθάνεστε. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι πρόθυμος να σας αποκαλύψει τα πάντα για τον εαυτό του με πάθος και ένταση. Επιθυμεί να του ανταποδώσετε την ίδια ενέργεια που σας μετέφερε, με το ίδιο πάθος και βέβαια να είστε έτοιμοι για ό,τι θα επακολουθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγαλύτερη επιθυμία του Τοξότη είναι να έχει ακροατήριο. Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι του είναι πολύ βαθιά για να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι κάποιος να του δείξει ότι νοιάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλοδοξία ενός Αιγόκερω φτάνει για να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Όμως, κι αυτός κουράζεται όπως όλοι οι άνθρωποι. Από το φόβο του μην απογοητευτεί, φτάνει στο σημείο να πιέζει σκληρά τον εαυτό του και μερικές φορές κάποιος πρέπει να του θυμίζει να κατεβάζει λίγο τους ρυθμούς του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πιστός και αφοσιωμένος σε βαθμό υπερβολικό. Δεν θα σας αφήσει ποτέ να πιστέψετε ότι είστε μόνοι. Κατά βάθος, είναι δοτικός μαζί σας,επειδή θέλει να καταλάβετε την κρυμμένη του ανάγκη να μην τον εγκαταλείψετε ούτε εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς έχει ανάγκη να απομονώνεται περισσότερο απ’ ότι ο μέσος άνθρωπος, επειδή νιώθει τα συναισθήματα των άλλων να «ρουφάνε» και τον ίδιο. Όταν απομονώνεται, δεν σημαίνει ότι τον κουράσατε, απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο και ηρεμία για να κατανοήσει όλα όσα αισθάνεται.

astrology.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.