Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα πιο “cool” κουρέματα μέχρι το τέλος του χειμώνα

Τα πιο “cool” κουρέματα μέχρι το τέλος του χειμώνα

Τόσο τα curtain bangs aka οι αφέλειες-κουρτινάκια, όσο και το shag βίωσαν ένδοξες στιγμές τις προηγούμενες σεζόν. Πλέον όμως κούρασαν. Ήρθε η ώρα να καλοσωρίσουμε τις νέες τάσεις στα γυναικεία κουρέματα 2021, οι οποίες μάλιστα αναμένεται να κυριαρχήσουν και τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Τολμηρά cuts, νέες εκδοχές παλιών λατρεμένων στιλ και συνδυασμοί ήδη αγαπητών τάσεων συνθέτουν την ανανεωμένη λίστα με τα hair trends αυτής της σεζόν. Πάμε να τα δούμε ένα ένα αναλυτικά:

Shullet

Το “shullet” είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: Το τέλειο πάντρεμα μεταξύ ενός shag κι ενός mullet. Έχει το έντονο φιλάρισμα του πρώτου, ενώ βασικά χαρακτηριστικά που δανείστηκε από το δεύτερο είναι το μακρύ μήκος πίσω και το πιο κοντό μπροστά. Το μήκος στο πάνω μέρος είναι πιο μακρύ από την κλασική μοϊκάνα, ενώ τα layers είναι πιο δραματικά από εκείνα του shag.

Feathered Bangs

Τα curtain bangs δίνουν τη θέση τους στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα γυναικεία κουρέματα 2021 σε ένα ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα αυστηρό στιλ, τα feathered bangs.

Chob

Τα bob haircuts σε όλες τις παραλλαγές τους, αποτελούν μια από τις πιο κομψές επιλογές κάθε χρόνο. Φέτος το χειμώνα ωστόσο η μεγαλύτερη τάση φαίνεται πως θα είναι εκείνο που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού aka το chob (chin+bob). Προκειμένου να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, πυκνών μαλλιών και να ενισχυθεί ο όγκος και η κίνησή τους, καλό είναι να αποφευγχθούν τα έντονα layers, που χαρίζουν ένα mushroom effect, και το κούρεμα να διατηρηθεί blunt.

Shaved Pixie

Αν θέλεις να υποδεχτείς το χειμώνα με μία πραγματικά ανανεωμένη εμφάνιση, τότε αυτή η τάση είναι για εσένα. Τα πολύ κοντά pixies, αλλά και τα buzzcuts είναι ό,τι πιο cool αυτήν την στιγμή, όπως αποδεικνύει τόσο η Rihanna, όσο και οι πιο όμορφες διαγωνιζόμενες στο GNTM3. Αν θέλεις να πας το στιλ σου ένα βήμα παρακάτω, ξύρισε τα πλαϊνά για ένα πραγματικά edgy αποτέλεσμα.

Fresh Layers

Λίγο φιλάρισμα στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το μακρύ μήκος τους, ζήτησε από τον κομμωτή σου μακριά και διακριτικά layers στο μπροστινό μέρος που θα χαρίσουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου.

Τα 3 hair trends της επόμενης χρονιάς που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα

Clavicle Lob

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου ή όχι, επίλεξε τη μέση λύση: το clavicle lob, δηλαδή το μακρύ καρέ που φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου. Είναι εξαιρετικά κομψό και κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, οπότε αποτελεί την πιο safe και αλάνθαστη επιλογή.

 

Πηγή: missblom.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.