Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα micellar water!

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα micellar water!

Μετά το άρθρο για τα micellar water, πολλές από εσάς μου ζητήσατε να σας προτείνω κάποια. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει αρκετά και ξεχώρισα ορισμένα που θα σας πω αμέσως!

Νο1 –  Garnier Micellar Cleansing Water All Skin Types και Micellar Cleansing Water in Oil

Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι μεγάλη συσκευασία των 400ml και σε πολύ προσιτή τιμή, αφαιρεί εύκολα τους ρύπους. Μπορείτε να βρείτε 3 τύπους- για όλα τα δέρματα, για ευαίσθητο δέρμα και για μικτό – λιπαρό δέρμα. Επίσης υπάρχει το water in oil,  που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά δεν χρησιμοποιήσετε σε πρόσθετες βλεφαρίδες.

Νο2La Roche-Posay Effaclar

Η εταιρεία αυτή μου αρέσει γενικά, έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων και θεωρώ ότι είναι εγγύηση όσων αφορά στην ποιότητα και την ασφαλεια. Το  micellar water ανήκει σε μια από τις πιο αποτελεσματικές και αγαπημένες σειρές της La Roche Posay την Effaclar. Είναι ιδανικό για δέρματα με λιπαρότητα και τάση ακμής αφού εξισορροπεί, εκτός των άλλων, και την έκκριση σμήγματος.

Νο3 –  Eau Thermale Avene Lotion Micellaire

Άλλη μια αγαπημένη εταιρεία με ποιότητα και συνέπεια. Το micellar water αυτό είναι ιδανικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, με πολύ αποτελεσματική φόρμουλα και βέβαια παρασκευάζεται με ιαματικό νερό από την πηγή της Avene.

No4Vichy 3 in 1 Purete Thermale
H Vichy έχει επίσης πολλά ωραία προϊόντα. το micellar water αυτό είναι πολύ αναζωογονητικό, δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ξυπνάει το δέρμα.

 

Νο5 Klorane Cleansing micellar water with organically farmed Cornflower

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Klorane αλλά το συγκεκριμένο αλλά και ένα ακόμη προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών μου άρεσαν πολύ. Είναι κατάλληλο και για ευαίσθητο δέρμα, για τα μάτια και για όσους φορούν φακούς επαφής αλλά και για τα χείλη.

No6 – Lancome Eau Micellaire Douceur

Είναι πολύ καλό προϊόν για κάθε γυναίκα, αφού απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ προσφέροντας παράλληλα τόνωση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο micellar water; Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.