Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα άστρα του Σαββάτου

Τα άστρα του Σαββάτου

Μου φαίνεται ή οι πλανήτες έχουν πάρει περίεργες θέσεις και μας ανακατεύουν τη ζωή; Είπε ο πιο άσχετος άνθρωπος σε ότι αφορα στην αστρολογία.

Για να δούμε τι λένε οι ειδικοί καλύτερα!

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση και αρκετά αιχμηρή θα είναι η αντίληψη. Τα συναισθήματα θα έχουν βάθος και έκταση, ενώ προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην καχυποψία. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διακανονισμούς. Στις δύσκολες περιπτώσεις το ένστικτο θα είναι καλός οδηγός. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει απρόοπτα συμβάντα που θα έχουν θετική εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να μπει φως σε μελανά σημεία που είχαν δημιουργήσει αμφισβητήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα της οικογένειας που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν δυνατότητες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου.

Αισθηματικά

Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς πιθανότατα να εκφράσεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που σκέφτεσαι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες όμως ο έντονος εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις ότι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας την μοναξιά και τις σκέψεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε παράλληλα να μην πάρεις πρωτοβουλίες σε εμπορικό επίπεδο καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι κυριαρχεί.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικά συναισθήματα, δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό ώστε να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες πού να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο. Το απόγευμα σε οδηγεί σε φιλικές παρέες που μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις την προσοχή σου σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις την επαγγελματική σου ζωή και θέλεις να πετύχεις. Δίπλα σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν καθώς εμπιστεύονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Αισθηματικά

Το πάθος και η τρυφερότητα μπορούν να δώσουν τις καλύτερες δυνατές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις ανατρεπτικές ιδέες της.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Το απόγευμα δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες όπου το άγχος και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στο άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων να σε καταβάλει και να μην αφιερώσεις χρόνο λόγω αυτών στο ταίρι σου. Φρόντισε να προστατέψεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η ένταση ποδόσφαιρο διακατέχει είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τα σχέδιά σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να δεις με αισιοδοξία και θετική μάτια ποια είναι τα επόμενα βήματα που μπορείς να πραγματοποιήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Φρόντισε παράλληλα να είσαι ακριβής και τυπικός σε ότι έχεις αναλάβει καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, μείνε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και του έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι όμως να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες που έχεις και σου δημιουργούν εκνευρισμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυξάνονται κατακόρυφα η ένταση, οι ανασφάλειες και το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό ώστε να είσαι ικανοποιημένος και να νιώθεις ασφάλεια. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

Αισθηματικά

Φρόντισε να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα φερθείς σε γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να τις ισορροπήσεις. Το απόγευμα δημιουργεί εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορούν να σου δοθούν πολλές δυνατότητες εντός της ημέρας για να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στις συνεργασίες σου και να κάνεις τα απαιτούμενα βήματα για την εξέλιξή τους. Προσοχή στην ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες που θα σε βγάλει εκτός ελέγχου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές όπου κυριαρχεί η συντροφικότητα και άφησε στην άκρη πιθανές διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο παρορμητισμός και πιθανή επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος και την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν κυρίως στον εργασιακό τομέα και να ξεφύγεις από αυτά που σου προκαλούν πίεση. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι με πιθανό αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Το άγχος και η κριτική από πλευράς σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός από την καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για δύο. Το απόγευμα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σου κορυφώνονται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Προστάτευσε την προσωπική σου ζωή από εκνευρισμό και διαμάχες που μπορεί να έχουν κόστος, η ένταση άλλωστε θα είναι προσωρινή για αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή με νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζει με την βοήθειά σου, προσοχή τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα δεν σε διευκολύνει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με ακρίβεια. Προσοχή γιατί η ένταση και οι συγκρούσεις καραδοκούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση ανεβαίνει και η δυσκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου μπορεί να μπουν εμπόδιο σε πιθανές συμφωνίες.

Αισθηματικά

Δημιούργησε το καλύτερο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσει, αφήνοντας έτσι τον εκνευρισμό έξω από την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Καλά θα κάνεις ιδιαίτερα το απόγευμα να είσαι προσεκτικός καθώς η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, φρόντισε όμως να ελέγξεις την ένταση που νιώθεις για να μην δημιουργήσεις εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή. Το απόγευμα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις για να απαλλαγείς από το άγχος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τακτοποίησε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και κλείσε εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αυτό θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου χωρίς σπατάλες και περιττά έξοδα.

Αισθηματικά

Ο έντονος αισθησιασμός, το κέφι και το πάθος απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να χαρείς τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που σου δίνει την αίσθηση του ονειρικού, καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις χρόνο για να δεις πως θα εξελιχθεί.

 

(ΕΘΝΟΣ)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.