Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τέσσερα ζώδια που η ειλικρίνειά τους τα βάζει σε μπελάδες

Τέσσερα ζώδια που η ειλικρίνειά τους τα βάζει σε μπελάδες

Ακόμα κι αν ξέρουν ότι θα έχουν συνέπειες ή θα την πληρώσουν ακριβά, τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν κρύβουν τις σκέψεις ή τα συναισθήματά τους, ούτε κι ανέχονται ψέματα και υποκρισία. Θα σου πουν την αλήθεια τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Η ειλικρίνειά τους είναι αφοπλιστική και πολλές φορές σοκάρει τους άλλους, αλλά αν έλεγαν ψέματα ή προσποιούνταν μετά θα αισθάνονταν άσχημα. Για ποια μιλάμε;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει την ειλικρίνεια ενός μικρού παιδιού. Εκτός του ότι ως άνθρωπος είναι παρορμητικός, σχεδόν ποτέ δεν «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσει. Λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει και φυσικά δεν το μετανιώνει, ακόμα και αν έρθει σε δύσκολη θέση ή αν πρέπει να απολογηθεί για όσα ξεστόμισε ή του κοστίσει μια θέση, μια φιλία ή μια σχέση. Η ειλικρίνεια είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Κριούς και τους κάνει να ξεχωρίζουν κι αν κάποιος δεν μπορεί να την αντέξει, τότε δεν τον θέλουν δίπλα τους. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να εκτιμάται περισσότερο (αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια), γιατί δεν είναι υποκριτές και δεν κοροϊδεύουν κανέναν.

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ο Λέοντας υπερηφανεύεται, αυτό είναι η αυθεντικότητά του. Είναι άνθρωπος ντόμπρος και σταράτος. Δεν λέει ψέματα, γιατί πολύ απλά δεν του χρειάζονται. Έχει το θάρρος και την τόλμη να πει αυτό που σκέφτεται και -είτε είναι λάθος ή σωστό- να το υπερασπιστεί. Δεν φοβάται να έχει λίγα άτομα κοντά του, αρκεί να είναι τα σωστά και αυτά που δεν θα του πουν ψέματα και φυσικά δεν θα… θίγονται από την δική του αλήθεια. Ο Λέοντας εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα περισσότερο και δεν ανέχεται τα «παιχνίδια», την υποκρισία και τα πισώπλατα χτυπήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής». Είναι ένα άτομο που -όπως και ο Κριός- δεν βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Είναι ειλικρινής, λέει αυτό που σκέφτεται, αν και πολλές φορές μπορεί αυτό που θα πει να είναι άκομψο ή… χοντράδα. Όπως και να έχει, ο Τοξότης δεν θα σκάσει γι’ αυτό και αν ο άλλος θιχτεί, τότε είναι δικό του πρόβλημα, είτε γιατί δεν έχει χιούμορ είτε επειδή δεν αντέχει την αλήθεια. Ο Τοξότης δεν νιώθει την ανάγκη ότι πρέπει να κρατήσει μυστικά ή να ωραιοποιήσει κάτι ή κάποιον και έτσι μοιράζεται κάθε του σκέψη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει άτομα από δίπλα του. Είναι αυθόρμητος και επίσης ένα… ανοιχτό βιβλίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αντίθεση με τα άλλα δυο ζώδια του αέρα, τον Ζυγό και τον Δίδυμο, ο Υδροχόος είναι… υπερβολικά ειλικρινής. Σε σημείο που πολλές φορές αυτή του η ειλικρίνεια να παρεξηγείται και να προσβάλλει ή να πληγώνει τους άλλους. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να πει αυτό που πιστεύει και να εκφραστεί, όποιο και αν είναι το κόστος. Δεν είναι υποκριτής, δεν μπορεί να προσποιηθεί και θεωρεί πως μόνο η αλήθεια μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και να σώσει μια κατάσταση, ενώ τα ψέματα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι απλά να βαθαίνουν ένα πρόβλημα και να το κάνουν χειρότερο. Ο Υδροχόος έχει πιστεύω και αξίες που δεν καταπατά και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την αλήθεια του με κάθε τίμημα.

πηγή

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.