Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  1. Θα ήθελα να μας πεις πως διάλεξες το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Το πρώτο σου πτυχίο δεν ήταν η δημοσιογραφία, σωστά;

Η πορεία των ανθρώπων αλλιώς ξεκινά και αλλιώς καταλήγει. Κάπως έτσι και εγώ. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός, εγώ ήθελα να γίνω πιλότος και τελικά σπούδασα αρχικά… πολιτικός μηχανικός. Φυσικά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει να κάνω σχέδια επί χάρτου για κτήρια και δρόμους. Από μικρός ήμουν μέσα στα πολιτικά θέματα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να μαγευτώ με το γλυκό μας «χαζοκούτι» που όλοι το βρίζουμε αλλά όλοι το παρακολουθούμε. Έτσι σπούδασα δημοσιογραφία στην Αθήνα και αμέσως σχεδόν βρήκα δουλειά. Η τελευταία 15ετία με βρίσκει να εργάζομαι σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδας και της Κύπρου, με το Sigma να είναι πλέον το δεύτερο «σπίτι» μου.

  1. Υπήρξαν δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

Όποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει αποφασίσει ότι θα ζει πάντα μέσα στις δυσκολίες. Το επάγγελμα μας προκαλεί τριών ειδών κούραση. Πνευματική, σωματική και ψυχική. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις από την μία το γεγονός που διαδραματίζεται και πρέπει να το καλύψεις και από την άλλη την κρίση της κοινωνίας που σου δίνει πολύ άμεσα είτε θετικό είτε αρνητικό πόντο. Το χειρότερο είναι ότι ενώ δίπλα σου μπορεί να γίνεται ο κακός χαμός… εσύ πρέπει να είσαι ψύχραιμος σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ωστόσο αν ήμουν και πάλι σε ηλικία να αποφασίσω τι επάγγελμα θα ακολουθήσω, πάλι δημοσιογράφος θα γινόμουν.

  1. Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στην πορεία σου προς την καταξίωση;

Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς δημοσιογράφους καθώς έχω καλύψει πολλά σημαντικά θέματα που αποτελούν όλα μοναδικές στιγμές. Τι να πρωτο θυμηθώ; Την πτώση του τείχους της Λήδρας, Το Μαρί, Το κούρεμα καταθέσεων, την πτώση του «Ήλιος», προεδρικές και βουλευτικές εκλογές… μέχρι και αρχιεπισκοπικές εκλογές έχω καλύψει. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που το Sigma μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων καθώς και η πρώτη μου τηλεοπτική παρουσίαση εκπομπής στον Αντ1 Κύπρου το 2006. Ελπίζω το Sigma να είναι ο τελευταίος δημοσιογραφικός προορισμός μου.

  1. Ένιωσες ποτέ άβολα κάνοντας ρεπορτάζ;

Όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα κλαίει μπροστά σου καθώς λίγες ώρες πριν είχαν μπει κλέφτες και την είχαν ληστέψει… εσύ πως θα ένιωθες;

  1. Εκτός της θέσης που έχεις στο Sigma, έχεις δημιουργήσει και μια επιτυχημένη και ανερχόμενη εταιρία. Μίλησε μας γι’αυτή.

Η P&P Image Communications είναι το «παιδί» που έχω εκτός γάμου! Το 2019 συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και πλέον ετοιμάζομαι για το βήμα που θα την εκτοξεύσει. Η ομάδα μας δεν αποτελείται από ανθρώπους του μάρκετιγκ. Είμαστε δημοσιογράφοι και δίνουμε λύσεις ως δημοσιογράφοι. Μιλάμε ευθέως και δίνουμε το 100% για να πετύχει ο πελάτης μας. Γιατί για εμάς ο πελάτης είναι ένα ρεπορτάζ. Και θέλουμε το ρεπορτάζ να αρέσει στον κόσμο. Χαράζουμε στρατηγικές πολιτικής και εταιρικής επικοινωνίας και προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο digital communications. Θεωρούμε ότι είμαστε δίπλα στους πελάτες μας όποτε μας χρειαστούν.

  1. Έχεις επίσης μια όμορφη οικογένεια. Σου λείπει ο ποιοτικός χρόνος μαζί τους; Νιώθεις ότι χάνεις στιγμές λόγω της δουλειάς σου;

Τα παιδιά μου είναι ο λόγος που ζω! Είναι η αναπνοή μου και η αστείρευτη πηγή έμπνευσης και πάθους για την επιτυχία. Θα ήθελα πράγματι περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ειδικά τώρα που ακόμη είναι μικρά σε ηλικία. Ωστόσο κάθε λεπτό που είμαι μαζί τους προσπαθώ να το απολαύσω στο maximum.

  1. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Ποια τα όνειρά σου;

Να ξεκινήσουμε από αυτά που υλοποιούνται! Τα σχέδια δηλαδή: Είναι το AngelsWorld να γίνει το κορυφαίο site της Κύπρου και να το ξέρουν όλοι από την ελεύθερη Αμμόχωστο μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς. Από εκεί και πέρα, επιδιώκω την ποιοτική αναβάθμισή μου στο Sigma ενώ παράλληλα χαράζω τις στρατηγικές ανάπτυξης της εταιρίας μου. Όσο για τα όνειρα… έχω ένα αλλά ακόμη δεν αποφάσισα αν θα ξυπνήσω για να το κυνηγήσω.

  1. Θέλω να μας πεις τι είδες στις τρεις Angels και στο AngelsWorldCy, τι ήταν αυτό που σε ώθησε να αναλάβεις την εξέλιξή μας.

Angels έχετε, άστρο. Ακόμη δεν το έχετε καταλάβει, αλλά πιστεύω σε εσάς, στην προσωπικότητά σας. Είδα στα μάτια σας ότι θέλετε να βγείτε από την εσωτερική «φυλακή» σας και να αναδείξετε τα προτερήματά σας και σε άλλους τομείς. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει το εγχείρημά σας. Εγώ θα είμαι πλάι σας όσο εσείς το θέλετε.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.