Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Συμβουλές ομορφιάς απο μια Πρώτη Κυρία – τα μυστικά της Τζάκι Κένεντι

Συμβουλές ομορφιάς απο μια Πρώτη Κυρία – τα μυστικά της Τζάκι Κένεντι

Η Tζάκι Κένεντι ή Τζάκι Ο, υπήρξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι. Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές γυναίκες όλων των εποχών. Χάρη στην έντονη προσωπικότητα, το στιλ και την κομψότητά της αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο κομψότητας και πολλές γυναίκες, όπως η Αμάλ Κλούνεϊ μιμούνται το διαχρονικό στιλ της μέχρι σήμερα.

Η Τζάκι μονοπωλούσε τα φλας και όλες οι γυναίκες ήθελαν να μιμηθούν το στιλ της, τόσο στα μαλλιά της όσο και στο ντύσιμό της.

Τώρα, χάρις στον δερματολόγο που φρόντιζε την εμφάνισή της, αποκαλύπτεται η ρουτίνα ομορφιάς της. Η πρώην Πρώτη Κυρία και χήρα του μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και φέρεται να ήταν τακτική πελάτισσα του Ουγγρου δερματολόγου Δρ Έρνο Λάσλο o οποίος είχε την έδρα του εκεί.

Μη δημοσιευμένα έγγραφα που δόθηκαν από το Ινστιτούτο Δρ Erno Laszlo στο Μουσείο Μακιγιάζ της Νέας Υόρκης, προσφέρουν μια αναπάντεχη ματιά στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της Τζάκι.

 

Οι γραπτές σημειώσεις χρονολογούνται από την 1η Μαΐου του 1963 και προσφέρουν εξατομικευμένες συνταγές για την πρώτη κυρία που πέθανε το 1994 σε ηλικία μόλις 64 ετών – και περιλαμβάνει ακόμη μερικές συμβουλές για τον σύζυγό της Τζον Κένεντι. ΠΡΟΣΩΠΟ

Δεν έπρεπε να εφαρμόζει πολύ λάδι ή κρέμες στο πρόσωπο, διαφορετικά η λιπαρότητα δεν θα αφήσει τα “σημάδια” ή τα σπυράκια να εξαφανιστούν.

ΣΩΜΑ

Έκανε μασάζ με λάδι στα χέρια και τα πόδια.

Κάτω από τα μπράτσα

Τοποθετούσε ελαφριά συσφικτική κρέμα κάθε φορά που έβαζε στο πρόσωπό της.

ΑΣΚΗΣΗ

Έκανε περπάτημα στο γήπεδο του γκολφ στο Cape Cod, παρόλο που βαριόταν την άσκηση και φοβόταν μήπως βγάλει φλέβες στα πόδια.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Ο Ήλιος της έκανε καλό και δεν θα έπρεπε να φοβάται τις καφέ κηλίδες, αφού ο γιατρός της θα τις έκανε να εξασθενίσουν το φθινόπωρο.

ΓΙΑ τον JFK

Έβαζε στο πρόσωπό του λάδι πριν το μπάνιο (έκανε τέσσερα μπάνια την ημέρα) και μετά τόνερ για να μειώσει τα σπυράκια.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πρωινό: Δύο βραστά αυγά, τοστ Χόλιγουντ με μέλι, τσάι, αποβουτυρωμένο γάλα.

Μεσημεριανό: Βόειο κρέας ψητό, τυρί cottage ή κάτι παρόμοιο, αποβουτυρωμένο γάλα.

Δείπνο: Κρέας, σαλάτα με κάρδαμο ή οποιοδήποτε λαχανικό υπάρχει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.