Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Σε τι κόσμο ζούμε τελικά;

Σε τι κόσμο ζούμε τελικά;

Ανησυχία, ανασφάλεια, απογοήτευση…

Και όχι μόνο. Δείτε τα νέα. Δείτε τα ειδησεογραφικά site. Ακούστε τι γίνεται γύρω μας!

Δεν ειμαι δημοσιογράφος, όμως λόγω της καθημερινής μου ενασχόλησης με τα site και ειδικά με το alltogethercy.com, διαβάζω όλες τις ειδήσεις πλέον. Ως και τις πιο “ασήμαντες”.

Πως φτάσαμε ως εδώ; Τι πήγε στραβά; Ποιος φταίει; Χρειάζεται πολύ ανάλυση. Και δε νομίζω κανείς να έχει τη διάθεση και το χρόνο να το διερευνήσει σε βάθος. Αλλά και πόσο μάλλον να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων αναδιαμόρφωση της κοινωνίας.

Αναρωτιέμαι πως κατά την καραντίνα και με την απαγόρευση κυκλοφορίας έπαψαν σχεδόν να υπάρχουν συμβάντα, εγκλήματα κλπ. Kαι με την άρση του lockdown, λες και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, αρχίσαμε να έχουμε το ένα κακό μετά το άλλο.

Δολοφονίες μεταξύ αδερφών, οικογενειών, αστυνομικών και έγχρωμων, επίθεση με βιτριόλι, εμπρησμοί, ναρκωτικά, ληστείες από ανηλίκους, απαγωγές, βιασμοί, λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί.

Τελικά, όσο κι αν ακούγεται περιεργο και επικίνδυνο, μήπως φταίει ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά που απολαμβάνουμε λόγω των αγώνων των προγόνων μας; Μήπως η κατάχρηση της ελευθερίας οδήγησε στην πλήρη απώλεια του ελέγχου, στην κατάργηση των θεσμών, των φραγμών και των ηθικών αξιών;

Ας προβληματιστούμε. Άλλη μια φορά θα επικαλεστώ το πολύτιμο κουμπάκι pause, το οποίο πιθανόν να ήταν αυτό που βοήθησε κατά τον περιορισμό μας. Pause και restart μάλλον. Αυτά χρειαζόμαστε. Και ανθρώπους που θα σκέφτονται, όπως πολύ σωστά ανέφερε η βουλευτής Κυρία Ξένια Κωνσταντίνου, τις επόμενες γενιές κι όχι μόνο τις επόμενες εκλογές.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.