Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Σας συστήνουμε την γυμνάστρια-pilates instructor Νικόλ Κορτέση και η Νικόλ συστήνει το Pilates σε εσάς.

Σας συστήνουμε την γυμνάστρια-pilates instructor Νικόλ Κορτέση και η Νικόλ συστήνει το Pilates σε εσάς.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, σας συστήνουμε ξανά την pilates teacher, επίσημo πλέον μέλος της ομάδας Studio One Dream Team, Νικόλ Κορτέση, με την οποία εδώ και αρκετούς μήνες γυμναζόμαστε μαζί σας με τη σειρά video #Pilateshomemade. Τα video μπορείτε να τα βρείτε είτε στην ιστοσελίδα μας, είτε στο κανάλι μας στο YouTube : Angels World.

Γνώρισα τη Νικόλ Κορτέση μέσω των social media! Tο χαμόγελό της και η θετική της ενέργεια φαινόταν ήδη από τις φωτογραφίες της! Από την πρώτη μας συνάντηση υπήρξε χημεία μεταξύ μας και ένιωσα ότι τη γνώριζα χρόνια. Μαζί σχεδιάσαμε και αρχίσαμε να υλοποιούμε το #pilateshomemade που θα ξεκινήσει την 1/03/2019 στο Αngelsworld. Συναντιόμαστε σήμερα για μια μίνι «ανάκριση»!

1. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάθος και αγάπη για ότι κάνεις στη ζωή σου;

Το να έχεις πάθος και αγάπη γι᾽ αυτό που κάνεις είναι απλά ευτυχία!
Ο Joseph H. Pilates έλεγε πως “Everyone is the architect of his own happiness”.

2. Μίλησε μου για τις σπουδές σου;

Έχοντας αποφοιτήσει από το Γαλλικό Σχολείο στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Lycée Franco-Hellénique Eugène Delacroix, συνέχισα με το πρώτο μου πτυχίο μου στην Επικοινωνία και ΜΜΕ στο University of Brighton στην Αγγλία και στη συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου στις Δημόσιες Σχέσεις στο University of Westminster.

Μετά από 10 χρόνια εργασίας στον χώρο της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων, αποφάσισα να αλλάξω τελείως πλεύση, να καθίσω ξανά στα θρανία και να ακολουθήσω την μεγάλη μου αγάπη που ήταν ανέκαθεν η άσκηση και ο αθλητισμός, σπουδάζοντας BSc Sports Science & Physical Education.

Δεν μετανιώνω για τις πρώτες μου σπουδές και την επαγγελματική εμπειρία, γιατί εάν δεν τα είχα κάνει ίσως να μην έκανα αυτά που κάνω σε αυτή τη φάση της ζωής μου… Θα σου πω τι συνέβη… τον Σεπτέμβρη 2014, 2 μήνες μετά τον γάμο μου, μου έγινε μια πρόταση για δουλειά στο τμήμα Marketing μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνίων στην Αθήνα, την οποία μετά από συζήτηση με τον άνδρα μου, την δέχτηκα και αποφασίσαμε να κάνουμε το βήμα για να μετακομίσουμε στην Αθήνα. Παρόλο που ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για το βιογραφικό και την καριέρα μου, εμένα δεν με γέμιζε!! Έτσι λοιπόν μετά από περίπου ένα χρόνο και συζήτηση με τον Λουκά, ο οποίος με παρότρυνε, γιατί έβλεπε πως δεν ήμουν ευτυχισμένη, άρχισα να κάνω έρευνα σε ιδιωτικές σχολές Fitness για να πάω να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο γυμναστικής. Η μόνη σχολή που με κέρδισε ήταν η Studio One και ο ιδιοκτήτης της σχολής Γιώργος Ξηρός. Μετά από αυτήν την γνωριμία, αλλάξαν για άλλη μια φορά τα πλάνα μας, καθώς έπρεπε να επιστρέψουμε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους του Λουκά… έτσι μας ήρθε η ιδέα να ανοίξουμε το franchise της σχολής του Studio One στην Κύπρο!! Κατενθουσιασμένη, πήγα και συνάντησα τον Γιώργο και έτσι συμφωνήσαμε!! Λίγους μήνες μετά και με αποσκευές ό,τι είχα προσκομίσει από την προηγούμενη επαγγελματική μου πορεία, ξεκινάει να λειτουργεί η σχολή στη Λευκωσία. Έτσι, βρήκα ευκαιρία να εκπαιδευτώ στο Personal Training Diploma (EQF Level 4) και στη συνέχεια στο Pilates Training by Alan Herdman (EQF Level 4), λαμβάνοντας πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό EuropeActive και τον παγκόσμιο οργανισμό του Pilates, το Pilates Method Alliance (PMA). Αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε περίπου ενάμιση χρόνο με έκαναν να αναζητώ διαρκώς γνώση στο αντικείμενο που αγαπώ και να ακολουθήσω και το τρίτο μου πτυχίο στην Αθλητική Επιστήμη και Φυσικής Αγωγής…. Once a Student Always a Student!

3. Ποιος είναι ο κύριος λόγος που επέλεξες το Pilates από όλα τα είδη γυμναστικής;

Η επιλογή ήταν τελείως τυχαία… ήταν ένα από τα διπλώματα που θα προσέφερε η Studio One Cyprus. Εγώ ήθελα να παρακολουθήσω ένα άλλο δίπλωμα, αλλά ο Λουκάς με επηρέασε τόσο πολύ να κάνω το Pilates που τελικά, από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων κατάλαβα πως αυτή η επιλογή ήταν η καλύτερη! Στη συνέχεια δεν σταμάτησα ποτέ να μελετώ και να κάνω εξάσκηση της μεθόδου. Αυτό ήταν, έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη και διαχρονική αγάπη…

4. Είσαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο. Τι πιστεύεις ότι σας ένωσε;

Η αγάπη μας για την θάλασσα!!! Δεν είναι τυχαίο που γνωριστήκαμε στη θάλασσα!!!

5. Πες μου ένα θετικό και ένα αρνητικό χαρακτηριστικό σου.

Η υπεροργανωτικότητα μου! Αναλόγως από ποια οπτική γωνία θα το δεις μπορεί να είναι θετικό ή και αρνητικό…

6. Τι σε έκανε να με εμπιστευτείς και να πιστέψεις στο Angelsworld και το concept του #pilateshomemade;

Η ηρεμία σου, η καλοσύνη σου, η πίστη σου για το angelsword και η κοινή μας αγάπη για το Pilates με έκανε να σε εμπιστευτώ. Αυτή η κοινή αγάπη θα μας βοηθήσει να μεταδώσουμε τη μέθοδο σωστά στον κόσμο μέσα από το #pilateshomemade.

7. Που διδάσκεις τώρα;

Διδάσκω στο Ambitus Fitness Gym, στο Karma Pilates & Fitness Studio αλλά κάνω και Personal, όπου θα ακούσετε να μιλάω συνέχεια για την αναπνοή, το κέντρο & “το τράβηγμα του ομφαλό προς τη σπονδυλική στήλη”, τη ροή, τον έλεγχο, την ακρίβεια και την αυτοσυγκέντρωση, όπως και σε όλα τα βίντεό μας στο #Pilateshomemade. “In 10 sessions you will feel the difference, in 20 you will see difference and in 30 you will have a new body” Joseph H. Pilates.

8. Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, ένα στούντιο Pilates πάνω στην θάλασσα όπου θα μεταδίδω την αγάπη και τις γνώσεις μου στους ασκούμενος με φόντο τον Σαρωνικό… τα πρωινά θα με βρίσκετε πάνω σε μια σανίδα SUP να κάνω Pilates!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.