Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΣΑΛΩΜΗ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ῞ΟΜΟΡΦΟ῞ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

ΣΑΛΩΜΗ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ῞ΟΜΟΡΦΟ῞ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

Η ιδιοκτήτρια του Salome Beauty & SPA Σαλώμη Ιωάννου, αποκαλύπτει τον εαυτό της και μας ξεναγεί στο μυστήριο της αισθητικής.

  1. Αρχικά θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για εσένα και να μας εξηγήσεις τους λόγους που επέλεξες την Αισθητική.

Από μικρή μου άρεσε η προσεγμένη εμφάνιση, το ωραίο ντύσιμο, η υγεία και η φροντίδα γενικότερα αν και τότε ήμουν ένα υπέρβαρο άτομο. Η σημερινή μου εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με εκείνης της εποχής. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω εξομολογηθεί, δεν έχω δείξει και δεν θα ήθελα να δείξω ποτέ. Όταν κατάφερα να αλλάξω και απέκτησα αυτοπεποίθηση, αν και είχα περάσει στην αρχιτεκτονική σχολή Αθηνών, αποφάσισα να μην πάω και να γίνω αισθητικός, πράγμα που ήταν ένα σοκ για τους γονείς μου. Τους εξήγησα όμως ότι από τη στιγμή που κατάφερα να αλλάξω, ήθελα να μάθω στον κόσμο πώς να φροντίζει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει τον όμορφό του εαυτό. Γιατί υπάρχει όμορφος εαυτός! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γίνω αισθητικός, γιατί ήταν το πάθος μου.

  1. Θεωρείς ότι υπάρχει συγκεκριμένη εποχή του χρόνου κατά την οποία μία γυναίκα πρέπει να ασχοληθεί με το σώμα της;

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι γυναίκες πρέπει πάντα να έχουν μια ευαισθησία όσωναφορά την εμφάνιση του σώματός τους. Εκ φύσεως το χειμώνα αλλάζει αφού αποθηκεύουμε περισσότερο λίπος για να ανταπεξέλθουμε στο κρύο. Προτείνω στις πελάτισσες μου να κάνουν κάποιες θεραπείες συντήρησης το χειμώνα και γύρω στον Μάρτη-Απρίλη που αλλάζει η εποχή να ξεκινήσουν κάτι πιο εντατικό ανάλογα με τις ανάγκες τους. Υπάρχουν βέβαια και σώματα που πρέπει να τα δουλέψουμε από το χειμώνα για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

  1. Ποιες θεραπείες θα πρότεινες και γιατί;

Από τις θεραπείες που προσφέρουμε στο ινστιτούτο μας, ο «βασιλιάς» είναι η θεραπεία με φύκια η οποία βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας. ‘Όταν υπάρχει τοπικό πάχος συστήνω την κρυολιπόλυση η οποία μπορεί να αντικαταστήσει την λιποαναρρόφηση με θεαματικά αποτελέσματα. Μπορούμε να συνδυάσουμε τους υπερήχους οι οποίοι συρρικνώνουν το λιποκύτταρο βοηθώντας στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε το  cavitation στο τέλος των θεραπειών, κάνοντας τη λεγόμενη λιπογλυπτική που θα διορθώσει κάποιες ατέλειες και θα προσφέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ραδιοσυχνότητες (RF) για να επιτύχουμε την επιδερμική σύσφιξη. Το RF μπορεί να εφαρμοσθεί και σε άλλες περιπτώσεις όπως σε γυναίκες που έχουν πρόσφατα γεννήσει ή έχουν χάσει βάρος και χρειάζονται επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Εάν χρειάζεται συνδυάζω την πρεσσοθεραπεία κυρίως στα πόδια όπου με την άσκηση πίεσης βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία δίνοντας λύση στα πρησμένα πόδια, στην κατακράτηση υγρών καθώς και στους κιρσούς.

  1. Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τις εμπειρίες σου; Ποιες οι απαιτήσεις των σημερινών πελατών;

Στα 25  χρόνια εμπειρίας μου στην αισθητική έχω δει πολλά. Η σύγχρονη γυναίκα φροντίζει πλέον το σώμα της καθ´ όλη τη διάρκεια του χρόνου και χαίρομαι γι΄αυτό διότι δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Είναι όμως πιο απαιτητική όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Πάντα λέω ξεκάθαρα ότι εγώ δεν μπορώ να αφαιρέσω τα περιττά κιλά και γι΄αυτό το motto μου είναι «Βοήθα με να σε βοηθήσω».

  1. Γιατί να προτιμήσει κάποιος Salome’s Beauty Spa; Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;

Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο της αισθητικής. Νομίζω αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η επαφή μαζί μου και το ότι αναλαμβάνω όλους τους πελάτες μου προσωπικά. Και βέβαια το ότι δοκιμάζω όλες τις θεραπείες που προσφέρω πρώτα στον εαυτό μου ( γίνομαι το «πείραμα»)  οπότε γνωρίζω ανά πάσα στιγμή τί θα νιώσει ο πελάτης και τί αποτέλεσμα θα περιμένει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.