Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πόσο προτείθεται να τραβήξει το σχοινί ο Ερντογάν; Ποιος θα τον σταματήσει;

Πόσο προτείθεται να τραβήξει το σχοινί ο Ερντογάν; Ποιος θα τον σταματήσει;

Οι προκλήσεις δε σταματούν. Η θλίψη, η απογοήτευση αλλά και ο θυμός είναι συναισθήματα απολύτως φυσιολογικά και δικαιολογημένα στην Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Με διάγγελμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών ξεκινούν σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 οι εορτασμοί στα κατεχόμενα για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ και στο μνημείο της ΤΜΤ, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του μνημείου του Ραούφ Ντενκτάς.

Αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, αναμένεται στα κατεχόμενα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος θα φθάσει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στις 11 το πρωί, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα μεταβεί στο μνημείο του Ατατούρκ στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο Δρ. Φαζίλ Κιουτσιουκ, ενώ κατόπιν ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα μεταβεί στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

 

 

Λόγω των εορτασμών και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου την Κυριακή, θα κλείσουν ορισμένοι δρόμοι στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 09.30 το πρωί. Επίσης, το αεροδρόμιο των κατεχομένων θα εξυπηρετήσει μόνο το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Τούρκο Πρόεδρο, κατά την διάρκεια της άφιξης και της αναχώρησής του και ουδεμία άλλη πτήση.

Εν τω μεταξύ, στα κατεχόμενα βρίσκεται και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στο Βαρώσι ενόψει της άφιξης του Τούρκου Προέδρου σε λίγες ώρες.

Πόσο προτείθεται να τραβήξει το σχοινί ο Ερντογάν; Ποιος θα τον σταματήσει;

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.