Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πόσο κόστισαν Χάρι και Μέγκαν μέχρι το Megxit!

Πόσο κόστισαν Χάρι και Μέγκαν μέχρι το Megxit!

Η μεγαλειώδης «έξοδος» του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τη βασιλική οικογένεια μπορεί να χαρακτηρισθεί τουλάχιστον αμφιλεγόμενη.

Ένας βρετανός πολιτικός ισχυρίζεται πως το ρομάντζο τους μέχρι και το #megxit κόστισε στον απλό Βρετανικό λαό κάτι παραπάνω από έναν απλό πονοκέφαλο ή από το φόβο της εγκατάλειψης που έγινε πραγματικότητα.

Ο Norman Baker, που δραστηριοποιούνταν στα πολιτικά δρώμενα μέχρι πρότινος ως φιλελεύθερος δημοκράτης και έχει γράψει το βιβλίο “… And What Do You Do?” (που δεν είναι και ό,τι πιο αμερόληπτο κυκλοφορεί για τη βασιλική οικογένεια) αναφέρεται σε έναν λογιστικό έλεγχο που διενεργήθηκε με δική του πρωτοβουλία και που όπως υποστηρίζει καταδεικνύει πόσα χρήματα στοίχισε το πριγκιπικό ζεύγος στους βρετανούς φορολογούμενους.

«Από την ημέρα του γάμου τους μέχρι τις 31 Μαρτίου, υπολογίζω ότι ο βρετανός φορολογούμενος έχει καταβάλλει πάνω από 48,5 εκατ. ευρώ για να παρέχει στο Harry και τη Meghan, από ό,τι φαίνεται, ό,τι χρειάζονται»

Αναλυτικά:

  • Ανακαίνιση στο Nottingham Cottage του παλατιού Kensington Palace: £1.4 εκατ. λίρες (1.56 εκατ. ευρώ)
  • Ανακαίνιση στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ: £2.4 εκατ. λίρες (2.68 εκατ. ευρώ)
  • Μισθοί που έλαβαν για τα δύο χρόνια που υπηρέτησαν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας: £592.000 λίρες (661.580 ευρώ)
  • Έξοδα για την ασφάλειά τους: 7 εκατ. λίρες (7.82 εκατ. ευρώ)
  • Ο βασιλικός γάμος: £33.5 εκατ. λίρες (37,44 εκατ. ευρώ)
  • Άλλα έξοδα και ταξίδια £2.9 εκατ. λίρες (3.24 εκατ. ευρώ)

Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν η Βρετανία χρυσοπλήρωσε το διάσημο ζευγάρι που απαρνήθηκε όλα αυτά για να βρει την …ησυχία του!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.