Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Φόρεμα και μπότες. Πως να τα συνδυάσεις.

Φόρεμα και μπότες. Πως να τα συνδυάσεις.

Δε φοράμε φορέματα και φούστες μόνο το καλοκαίρι. Όμως το χειμώνα πραγματικά διστάζουμε περισσότερο να τα εντάξουμε σε μια εμφάνιση, ίσως γιατί τα θεωρούμε πιο “δύσκολα”.  Αυτή την εποχή καλούμαστε να τα συνδυάσουμε και με το κατάλληλο πανωφόρι και καλσόν και με τα ιδανικά παπούτσια.

Στην τελευταία περίπτωση, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα χάριζε εγγυημένη κομψότητα, αλλά δεν προστατεύει πάντα από το κρύο και δεν είναι και η πρώτη μας επιλογή σε καθημερινή βάση. Πώς μπορούμε όμως να σετάρουμε φούστες και φορέματα ακόμα και με casual μπότες, ώστε να συνδυάσουμε τη θηλυκότητα με την άνεση και τη ζεστασιά;

Βρήκαμε τον ιδανικό τρόπο να το κάνουμε: παντρεύοντας μια μάξι φούστα ή φόρεμα με μακρύ πανωφόρι και χαμηλά μποτάκια. Σε αυτή την περίπτωση, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι μια λεπτή λωρίδα γυμνού δέρματος που διαφαίνεται ανάμεσα στα παπούτσια και τον ποδόγυρο, πάχους, χονδρικά, γύρω στο ένα εκατοστό.

 

Με αυτό το στιλιστικό τρικ προστατεύουμε τα πόδια μας επαρκώς από το κρύο, ενώ ταυτόχρονα τους δίνουμε ύψος και χαρίζουμε στη συνολική εμφάνισή μας την απαραίτητη αρμονία για φινέτσα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

 

Δεν είναι φυσικά ο μόνος τρόπος να συνδυάσουμε μπότες και φούστα ή φόρεμα. Μερικοί ακόμα συνδυασμοί είναι ψηλές μπότες με μίντι φόρεμα ή μίνι φόρεμα με chunky boots, που είναι δυνατή τάση φέτος, είτε μας αρέσει είτε όχι.

 

Δες έναν ιδανικό συνδυασμό εδώ:

 

(womatoc.gr)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.