Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πως μπορούμε να δείχνουμε πιο φρέσκιες χωρίς make up;

Πως μπορούμε να δείχνουμε πιο φρέσκιες χωρίς make up;

Ξυπνάμε κάθε πρωί με μια όψη κάπως περίεργη θα έλεγα. Εντάξει παραδεχτείτε το. Είμαστε λίγο… πως είναι οι γυναίκες στις ταινίες ή στις σειρές που παρακολουθούμε, καμία σχέση. Ε ναι. Διότι είμαστε πάνω από όλα αληθινές, αμακιγιάριστες και εντελώς αγουροξυπνημένες συνήθως για να τα προλάβουμε όλα.

Κι όμως υπάρχουν κάποια tips για να δείχνουμε πιο φρέσκιες, ακόμη κι αν δε σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε make up, ειδικά τώρα που είμαστε σε περίοδο καραντίνας ή έστω περιορισμού κυκλοφορίας. Πάμε να τα δούμε με τη makeup artist Κλαίρη Δημοπούλου;

  1. Καταρχήν βοηθάει πολύ να περιποιηθούμε και “συγυρίσουμε” τα μαλλιά μας έτσι ώστε να δείχνουν ανάλαφρα αλλά ταυτόχρονα όμορφα και να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας. Πως προτιμάται τα μαλλάκια σας; Πιασμένα σε μια τέλεια κοτσίδα ή ελεύθερα και με όγκο; Υιοθετήστε το πιο απλό στυλ που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε καλά!
  2. Το δεύτερο tip είναι η ενυδάτωση από μέσα. Έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά για την υγιεινή διατροφή. Θα τονίσουμε για μια ακόμη φορά όμως την τεράστια σημασία του νερού για το μεταβολισμό μας αλλά και για το δέρμα μας. Βοηθάει πολύ στη σφριγηλότητα και τη φρεσκάδα που θέλουμε να εκπέμπουμε.
  3. Εξίσου σημαντική είναι και η εξωτερική ενυδάτωση προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα πάντα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε συγκεκριμένα προϊόντα αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα παντού, σε Ελλάδα και Κύπρο. Έτσι ξεκινάμε από τα χείλη και βάζουμε ένα απλό ενυδατικό lipgloss, ακόμη και liposan αν δεν έχουμε κάτι πιο εξειδικευμένο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να κάνω ένα scrub χειλιών προηγουμένως, είτε της MAC είτε της Christian Dior. Στη συνέχεια βάζουμε την ενυδατική κρέμα μας, την κρέμα ματιών κλπ, ανάλογα με τη ρουτίνα σας. Και δεν ξεχνάμε την ενυδάτωση του υπόλοιπου σώματος. Διαλέξτε μια τέλεια body lotion, είτε είναι ίδια με το άρωμά σας είτε όχι, και περιποιηθείτε το δέρμα σας από την κορυφή ως τα νύχια! Δείτε τι προτείνει η αγαπημένη μας makeup artist και εμπνευστείτε.
  4. Πάμε τώρα στα καλά! Σταγόνες, τεχνητά δάκρυα, για να δείχνουν τα ματάκια μας ξεκούραστα.
  5. Τι θα λέγατε για μια λεύκανση δοντιών τώρα που έχουμε χρόνο; Τηλεφωνήστε στον οδοντίατρό σας τώρα! Υπάρχουν τρόποι και για…κατ΄ οίκον λεύκανση.
  6. Φρυδάκι οπωσδήποτε. Η καθεμιά μας ξέρει πιθανότατα ποιο σχήμα ταιριάζει στο πρόσωπό της. Μην αμελείτε την περιποίηση!
  7. Επιτρέπεται μια μικρή αμαρτία; Να χρησιμοποιήσουμε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να έχουμε εντυπωσιακές, γυριστές βλεφαρίδες ακόμη και χωρίς μάσκαρα. Δείχνει πιο μεγάλο το μάτι και το βλέμα μας!
  8. Ξυπνάτε με πρησμένα μάτια; Παγάκι ή αγγουράκι. Μη γελάτε, πιάνει!
  9. Επιστρέφουμε στο liposan. Μπορεί να αποκτήσει και μια ακόμη χρήση, αφού μπορούμε να βάλουμε μια ελάχιστη ποσότητα με την άκρη του δαχτύλου μας τόσο στις βλεφαρίδες , για να δείχνουν πιο παχιές, όσο και στα φρύδια μας κάνοντάς τα να δείχνουν πιο περιποιημένα και λαμπερά.

Έτοιμες λοιπόν! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνουμε φρέσκιες και πολύ φυσικές. Αν έχετε σπυράκια ή άλλες ατέλειες μπορείτe να χρησιμοποιήσετε λίγο concealer ή BB cream για να νιώθετε καλύτερα.

 

Δείτε το βίντεο με τα tips από την Κλαίρη Δημοπούλου!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.