Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας” – Κατεβάστε Δωρεάν το βιβλίο

“Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας” – Κατεβάστε Δωρεάν το βιβλίο

Κλεισμένοι στα σπίτια μας οι περισσότεροι, αρχίζουμε να ψάχνουμε και να ψαχνόμαστε. Αυτοβελτίωση, ψυχολογία, διάβασμα. Γεμίζει ο χρόνος μας και σίγουρα κάτι κερδίζουμε. Αν σας αρέσει η ψυχολογία ή με την πίεση των ημερών νιώθετε ότι εσείς ή κάποιος δικός σας πιθανόν να εμφανίζει κάποια ψυχική διαταραχή, σας προτείνω να κατεβάσετε δωρεάν ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο, τις  “Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας”.

Το ανακάλυψα στη διαδικτυακή πύλη ψυχολογίας psychologynow.gr!

Λέει λοιπόν το σχετικό άρθρο:

Άγχος, φοβίες, διαταραχή πανικού – αγοραφοβία, κοινωνική φοβία, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, μετατραυματική διαταραχή άγχους, σωματόμορφες διαταραχές, ανορεξία, βουλιμία, κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, διαταραχές προσωπικότητας, αλκοολισμός, κεφαλαλγίες, θεραπεία ζεύγους, σεξουαλικές διαταραχές: ψυχικές διαταραχές που δημιουργούν σύγχυση, φόβο, αβεβαιότητα…

Ο οδηγός “Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας” που μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ θα σας βοηθήσει να τις κατανοήσετε και να τις αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα μάθετε για τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε διαταραχής (πώς ξεκινά, ποια πορεία ακολουθεί, που μπορεί να οφείλεται και ποιες συνέπειες έχει στη ζωή σας). Θα διαβάσετε για τους μύθους που τη συνοδεύουν και θα πληροφορηθείτε για τις δυνατότητες αντιμετώπισής της και τους τρόπους θεραπείας της.

Το βιβλίο θα φανεί χρήσιμο σε όλους εσάς που:
– Αντιμετωπίζετε μια ψυχική διαταραχή και διστάζετε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας.
– Ακολουθείτε θεραπεία και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόβλημά σας.
– Επιθυμείτε να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που υποφέρει.
– Είστε ειδικοί ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, σύμβουλοι κ.λπ.) και θέλετε να απαντήσετε απλά και κατανοητά σε ερωτήματα των θεραπευόμενών σας.
– Σπουδάζετε ή κάνετε τα πρώτα σας βήματα άσκησης στην ψυχοθεραπεία.

Ο Οδηγός “Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας” είναι πρωτοβουλία και δημιουργία του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Κατεβάστε το βιβλίο εδώ.

 

(Πηγή:psychologynow.gr)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.