Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πρεμιέρα σήμερα για το Skin Success Stories: Η Άντρη Iωάννου φιλοξενεί την ηθοποιό Λουκία Πρωτοπαππά

Πρεμιέρα σήμερα για το Skin Success Stories: Η Άντρη Iωάννου φιλοξενεί την ηθοποιό Λουκία Πρωτοπαππά

Πρεμιέρα σήμερα για το Skin Success Stories του The Team WEB TV.  Η Άντρη Iωάννου φιλοξενεί την ηθοποιό Λουκία Πρωτοπαππά και μας παρουσιάζουν αναλυτικά πως θα οργανώσουμε ένα “beauty point” στο σπίτι μας.

Ποια είναι όμως η Άντρη Ιωάννου;

Μια γυναίκα με πάθος, με χαμόγελο και θετική ενέργεια που αγαπάει πολύ το αντικείμενό της και θέλει απλά να μας κάνει πιο όμορφες και λαμπερές!

Η πορεία της ξεκινά από τα μαθητικά της χρόνια, έχοντας συνειδητοποιήσει πόσο πολύ αγαπούσε το χώρο της ομορφιάς και των προϊόντων περιποίησης. Ήταν η νεότερη αντιπρόσωπος εταιρείας άμεσης πώλησης καλλυντικών, κάτι που έκανε παράλληλα με το σχολείο.

Ολοκληρώσε τις σπουδές της στην Αισθητική και Κοσμητολογία το 1994. Ένα χρόνο μετά, το 1995, άνοιξε τις πόρτες του το  Iνστιτούτο αισθητικής Salon de la Βeaucharme, που δημιουργήθηκε από την Άντρη Ιωάννου, με γνώμονα τις γνώσεις και το πάθος της για την Αισθητική. Όσα οραματίστηκε, όσα διδάχτηκε, όσα έμαθε, τα έβαλε κάτω από μια στέγη, το δικό της ινστιτούτο.  Ένα χώρο που μεταλλάσσεται, μεγαλώνει και διευρύνεται, όπως ακριβώς και οι γνώσεις, η πείρα και οι εμπειρίες της.

Στόχος να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς, υγείας και αντιγήρανσης. Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, η Άντρη, είναι έτοιμη να παρέχει τις έμπειρες πρακτικές γνώσεις με περισσή φροντίδα, εξατομικευμένα, στοχεύοντας στην αναζωογόνηση του δέρματος.

«Εδώ και 25 χρόνια, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών του ινστιτούτου, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, υγείας και ομορφιάς, με μη επεμβατικές θεραπείες και με τις μεθόδους που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία», λέει η ίδια.

Η Άντρη Ιωάννου έχει εκδόσει τον δικό της οδηγό ομορφιάς με συμβουλές για τη σωστή περιποίηση, ενώ ήταν υποψήφια στα Madame Figaro Beauty Awards 2019.

Φέτος είναι υποψήφια στα “Cyprus Wellness Beauty Awards of the year”, ενώ ξεκινά δυναμικά το Skin Success Stories, κάθε τρίτη στις 19:30 στο The Team WEB TV!

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονησία τις πολύτιμες συμβουλές της.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.