Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πρεμιέρα σήμερα για το Live on Mondays με τη Δωρίτα Μαρκαντώνη

Πρεμιέρα σήμερα για το Live on Mondays με τη Δωρίτα Μαρκαντώνη

Λαμπερή, ιδιαίτερα κοινωνική και επικοινωνιακή, με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα ατομικής ευθύνης στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η Δωρίτα Μαρκαντώνη επιλέγει να συμμετέχει ενεργά στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι.

Ξεκινά σήμερα το Live on Mondays μέσω του The Team WebTv, με στόχο να δώσει το στίγμα της εποχής και να ταράξει τα νερά με τη δική της προσέγγιση της αλήθειας. Καλεσμένος της ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, με τον οποίο θα συζητήσει το παρόν και το μέλλον των νοσοκομείων καθώς και τη διαχείριση μετά την κρίση.

Ποια είναι όμως η Δωρίτα Μαρκαντώνη;

Γεννήθηκε στη Λεμεσό και αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Α’, με Άριστα. Στη συνέχεια, φοίτησε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε επίσης με Άριστα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Στο μεταπτυχιακό της, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το κομμάτι του Σχολικού Εκφοβισμού. Ακολούθως, παρακολούθησε σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και ασχολήθηκε εκτενώς με το κοινωνικό αυτό φαινόμενο. Συμμετείχε σε έρευνες κι έδωσε αρκετές διαλέξεις επί του θέματος σε παγκύπρια, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.

Έχει συγγράψει ένα βιβλίο για τον Σχολικό Εκφοβισμό, το οποίο απευθύνεται σε γονείς και σε εκπαιδευτικούς και βρίσκεται στο στάδιο της έκδοσης. Έχει ακόμη προχωρήσει και στη μελέτη του φαινομένου του Εργασιακού Εκφοβισμού (Mobbing), για το οποίο επίσης έδωσε αρκετές διαλέξεις.

Παράλληλα, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση σε πολλούς κοινωφελείς συνδέσμους και οργανισμούς, όντας εθελόντρια, ενώ σήμερα διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Η Δωρίτα Μαρκαντώνη μέσα από την πρώτη διαδικτυακή της εκπομπή, μια σειρά από σύντομα βίντεο που παρουσιάστηκε από το youtube κανάλι της, μετέφερε σε όλους μας ιδιαίτερα στοχευμένα κοινωνικά μηνύματα, μιλώντας ανοικτά για το Bullying, το Mobbing αλλά και ζητήματα που αφορούν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Σήμερα, ξεκινά μια άλλη εποχή, με νέα θεματολογία από την επικαιρότητα, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, μέσα από το Alltogether (www.alltogethercy.com) ζωντανά στις 19:30.

1 Comment