Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πρεμιέρα για το Secret Mission με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και τη Χρυσταλλένη Ιακώβου

Πρεμιέρα για το Secret Mission με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και τη Χρυσταλλένη Ιακώβου

Σε μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για την επόμενη μέρα στην Κύπρο, κάνει πρεμιέρα το Secret Mission με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και τη Χρυσταλλένη Ιακώβου.

Έρχεται, κάθε Τετάρτη στις 19:30, για να ταράξει τα νερά στους κύριους τομείς της κοινωνίας, την πολιτική και την οικονομία με την τεράστια εμπειρία του γνωστού σε όλους δημοσιογράφου Σωτήρη Παπαδόπουλου και τη φρεσκάδα, τη θετική διάθεση και το πάθος της Χρυσταλλένης Ιακώβου.

Για τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία του μαρτυρά το ήθος, την αγάπη του για τη δημοσιογραφία και την είδηση, πάντα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

“Σπούδασα αρχικά… πολιτικός μηχανικός. Φυσικά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει να κάνω σχέδια επί χάρτου για κτήρια και δρόμους. Από μικρός ήμουν μέσα στα πολιτικά θέματα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να μαγευτώ με το γλυκό μας «χαζοκούτι» που όλοι το βρίζουμε αλλά όλοι το παρακολουθούμε. Έτσι σπούδασα δημοσιογραφία στην Αθήνα και αμέσως σχεδόν βρήκα δουλειά. Η τελευταία 15ετία με βρήκε να εργάζομαι σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδας και της Κύπρου. Τώρα πλέον έχω τη δική μου εταιρεία, τα site και τώρα το Secret Mission” , μας είπε ο ίδιος.

 

Η Χρυσταλλένη Ιακώβου γεννήθηκε στη Σωτήρα Αμμοχώστου, σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη σχολή Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών σπουδών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών όπου και αποφοίτησε το 2012. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πήρε πιστοποιητικό σχετικά με την Οικονομία στην Ελλάδα και την ένταξη των οικονομολόγων στην αγορά εργασίας.

Εργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια σε δικηγορικό γραφείο στην επαρχία Λάρνακας ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, όπου υπήρξε μέλος της ομάδας θεάτρου της Νεολαίας του Δήμου Παραλιμνίου. Φέτος συστάθηκε ο Θεατρικός όμιλος του Δήμου Παραλιμνίου όπου είναι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη.

Με σοβαρότητα, χαμόγελο, αυθορμητισμό και χιούμορ, παίρνει τη θέση της δίπλα στον Σωτήρη Παπαδόπουλο με στόχο…την κορυφή.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.