Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΠΟΠΗ ΜΑΤΕΪΔΟΥ – ΜΩΥΣΕΩΣ: BACKSTAGE BEAUTY LOUNGE & MORE – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ (LGP)

ΠΟΠΗ ΜΑΤΕΪΔΟΥ – ΜΩΥΣΕΩΣ: BACKSTAGE BEAUTY LOUNGE & MORE – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ (LGP)

ΠΟΠΗ ΜΑΤΕΪΔΟΥ – ΜΩYΣΕΩΣ: BACKSTAGE BEAUTY LOUNGE & MORE – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ( LGP)

Μια συνέντευξη της αισθητικού Πόπης Ματείδου-Μωυσέως για τo backstage beauty lounge & more και τις θεραπείες που προσφέρει.

Αρχικά θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για εσένα και για το backstage beauty lounge & more.

Μετά από 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αισθητικής, ως διπλωματούχος, αδειούχος αισθητικός και κάτοχος του ευρωπαϊκού διπλώματος Cidesco, αποφάσισα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο. Έναν πολυμορφικό χώρο προηγμένης αισθητικής, 200 τμ περίπου, στον οποίο κυριαρχούν η επιστήμη, η ομορφιά και το φιλικό περιβάλλον. Εδώ προσφέρουμε υπηρεσίες περιποίησης προσώπου σώματος και άκρων προσπαθώντας να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες, κάνοντάς τους να νιώσουν απόλυτη οικειότητα και ηρεμία.

Πιστεύεις ότι οι σύγχρονες γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για το σώμα ή για το πρόσωπό τους;

Οι σύγχρονες γυναίκες είναι πλέον ενήμερες για τις διαθέσιμες θεραπείες, διαβάζουν, παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενδιαφέρονται τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπό τους. Αυτό συμβαίνει ανάλογα όμως με την εποχή. Το καλοκαίρι δίνουν περισσότερη έμφαση στην περιποίηση του σώματος ενώ το χειμώνα στο πρόσωπό τους.

Εξήγησέ μας τι είναι το LGP, πως λειτουργεί;

Πρόκειται για μια θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος. Είναι ένα λεμφικό μασάζ το οποίο στοχεύει στο τοπικό αδυνάτισμα, σμιλεύει το σώμα και σε βοηθάει να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα. Γίνονται δυο συνεδρίες ανά εβδομάδα, διάρκειας τριάντα λεπτών η καθεμιά μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και εν συνεχεία μπορούμε να κάνουμε θεραπείες συντήρησης διάρκειας 15 λεπτών.

Ποσό χρονικό διάστημα απαιτείται για να είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Οι πελάτισσες θα αισθανθούν τη διαφορά από την πρώτη κιόλας θεραπεία αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από το σώμα το οποίο έχουμε να δουλέψουμε. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες εάν είναι έντονο το πρόβλημα.

Πρέπει να συνδυάζεται με κάποιο πρόγραμμα διατροφής;

Σίγουρα μια ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν υπάρχουν περιττά κιλά θα πρέπει να ακολουθείται παράλληλα κάποια δίαιτα και σε κάθε περίπτωση συνιστούμε αρκετή ενυδάτωση.

Θα ήθελα να μας πεις ορισμένες πληροφορίες και για τις υπόλοιπες δημοφιλείς υπηρεσίες του  Backstage beauty lounge & more.

Καταρχήν, να σας πω ότι το LPG δε χρησιμοποιείται μόνο στο σώμα! Το Ergolift facial by LPG είναι μια εξιδεικευμένη γυμναστική προσώπου. Οι Γάλλοι το παρουσιάζουν και ως lifting χωρίς νυστέρι . Το ergolift είναι μηχανικό μασάζ που τραυματίζει τους ινοβλάστες του προσώπου για να παράγουν κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. Οι συνεδρίες διαρκούν 45 λεπτά, γίνονται δυο φορές την εβδομάδα και έχουμε ορατά αποτελέσματα από την πρώτη θεραπεία.

Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούμε επίσης το Laser SopranoIce το οποίο αποτελεί τη νέα γενιά laser αποτρίχωσης. Είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο και ασφαλές και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο, σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμη κι αν είσαι μαυρισμένη. Για κάθε συνεδρία laser ακολουθεί και μία επαναληπτική συνεδρία μετά από δύο εβδομάδες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Γιατί να προτιμήσει κάποιος Backstage beauty lounge& more; Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;

Ο χώρος μας εκπέμπει ζεστασιά και έχει δημιουργηθεί με αγάπη και κυρίως γνώση για τις σύγχρονες ανάγκες τις αισθητικής. Τα μέλη της ομάδας του Backstage beauty lounge & more χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ζωντάνια, εμπνέουν εμπιστοσύνη και εκπέμπουν θετικά συναισθήματα μόνο. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη του επιτρέπει να νιώσει όπως είπαμε οικειότητα, ασφάλεια και ηρεμία. Πιστεύω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.