Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κάθε γυναίκα λατρεύει τα καλλυντικά, πόσο μάλλον αυτά που απευθύνονται στο μακιγιάζ της… Το γυναικείο νεσεσέρ, είναι πάντα γεμάτο με ρουζ, κραγιόν, σκιές, make-up και ένα σωρό άλλα προϊόντα που κάνουν το πρόσωπο να λάμπει… Για ένα σωστό μακιγιάζ, που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας και μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο λαμπερές, αξίζει να εμπιστευτούμε τις προτάσεις του ζωδίου μας! Μάθε τώρα πώς βάφονται οι γυναίκες του ζωδιακού, αλλά και ποια είναι τα χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα στον χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Ποιο μακιγιάζ ταιριάζει στα ζώδια

Κριός

Η δυναμική και αποφασιστική γυναίκα Κριός δεν θέλει πολύ make-up, κονσίλερ και έντονα ρουζ… Της αρκεί να τονίζει τα μάτια της με έντονη μαύρη μάσκαρα, λίγο μαύρο μολύβι, χαρίζοντας την έντονη πινελιά του κόκκινου κραγιόν στα χείλη της! Είναι δεδομένο ότι η γυναίκα Κριός λατρεύει το κόκκινο χρώμα και της ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας να τονίζει τα χείλη της στο χρώμα της φωτιάς.

Ταύρος

Η γλυκιά και φινετσάτη γυναίκα Ταύρος, θέλει να διατηρεί μία απλή, λιτή, αλλά επιμελώς προσεγμένη εμφάνιση! Το μακιγιάζ που προτιμά είναι στις γήινες αποχρώσεις, όμως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια… Επιλέγει ένα make-up ακριβώς στο χρώμα της επιδερμίδας της, που θα καλύψει τις ατέλειές της αλλά παράλληλα θα την κάνει να δείχνει φυσική… Στα μάτια της προτιμά να φορά σκιές στο χρώμα της άμμου ενώ τονίζει το βλέμμα της με σκούρο καφέ μολύβι. Η Ταυρίνα επιμελείται πολύ και τα φρύδια της, τα οποία προτιμά να τα διατηρεί σε πιο παχιές γραμμές… Το χρώμα που επιλέγει για το κραγιόν της και της ταιριάζει «γάντι» είναι στο χρώμα της καραμέλας, ενώ της ταιριάζουν περισσότερο τα gloss κραγιόν που αφήνουν μία ζουμερή γυαλάδα στα χείλη.

Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος δεν τα πάει και πολύ καλά με το μακιγιάζ και συνήθως βάφεται μόνο στις βραδινές της εξορμήσεις και όχι την ημέρα. Ωστόσο, είναι αρκετά τολμηρή και της αρέσει να πειραματίζεται και να παίζει με έντονα χρώματα… Της ταιριάζουν οι έντονες σκιές στα μάτια στο χρώμα του μπλε, του πράσινου ή ακόμα και του έντονου μπρονζέ! Τα χείλη της φροντίζει να τα τονίζει με ένα πλούσιο lip-gloss συνήθως σε κοραλλί αποχρώσεις… Το ρουζ που προτιμά είναι πάντα σε γήινες ή ροδακινί αποχρώσεις.

Καρκίνος

Η ρομαντική και άκρως θηλυκή γυναίκα Καρκίνος δεν θέλει extreme μακιγιάζ, της αρέσει απλά να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, επιλέγοντας απλά, λιτά και άκρως κολακευτικά χρώματα για το μακιγιάζ της. Δίνει μεγάλη έμφαση στα μάτια της και φροντίζει να τονίζει τις γραμμές τους με eyeliner, το οποίο όμως δεν την αγριεύει, αλλά της γλυκαίνει τα μάτια! Λατρεύει τις αποχρώσεις του ροζ, ή ακόμα και του ασημί και με αυτά ακριβώς τα χρώματα παίζει και με τις σκιές της, αλλά και με τα κραγιόν της… Πάντα μεριμνά να φορά ρουζ σε μία απόχρωση που τονίζει τα μήλα της με φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα της αρέσουν και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις….

Λέων

Το μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα της εντυπωσιακής Λέαινας είναι το μπρονζέ… Μία βάση make-up αλλά και πούδρας σε αποχρώσεις ζεστές, μπρονζέ τονίζουν απίστευτα τις γωνίες του προσώπου της. Επιπλέον, μία λιονταρίνα φροντίζει επιμελώς τα μάτια της και της αρέσει να τα κάνει γατίσια, χρησιμοποιώντας eyeliner τονίζοντας με έντονο τρόπο τις γωνίες των ματιών της. Το κραγιόν που της πάει απίστευτα, είναι το πορτοκαλί και το κοραλλί!

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος προτιμά το διακριτικό μακιγιάζ, που διορθώνει τις ατέλειές της και αναδεικνύει τα όμορφα στοιχεία του προσώπου της. Δεν θα την δεις ποτέ με έντονες αποχρώσεις, με πολύ make-up ή με σκούρες σκιές… Προτιμά να βάφει τα μάτια της σε γήινες αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ, του πράσινου, ή του μπεζ, τονίζοντας τις βλεφαρίδες της με σκούρα καφέ απόχρωση. Όσο για το κραγιόν της; Κάνει πάντα το περίγραμμα των χελιών της σε σκούρα καφέ απόχρωση και φορά ένα gloss μεταλιζέ μπεζ.

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός λατρεύει το μακιγιάζ και παίζει με διάφορους χρωματισμούς, ανάλογα με την διάθεσή της, αλλά και το ντύσιμό της… Δεν διστάζει να δοκιμάζει ένα πιο τολμηρό και έντονο μακιγιάζ για τις βραδινές της εξόδους, ενώ παράλληλα για την καθημερινότητά της, της αρέσουν οι girly αποχρώσεις του φούξια και του ροζ! Ένα από τα αγαπημένα χρώματα της γυναίκας Ζυγού είναι το λιλά, το μωβ και το βιολετί, όπου το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα στις σκιές των ματιών της. Όσο για το ρουζ και το κραγιόν της… το τριανταφυλλί είναι all time classic!

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός είναι ανατρεπτική, εντυπωσιακή και πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό για τον εξής λόγο: Τις περισσότερες φορές θα την δεις άβαφη – ιδίως στην καθημερινότητά της – όταν όμως θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία της ή έχει κάποιο ερωτικό ραντεβουδάκι, βάφεται και μάλιστα πολύ έντονα! Της αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις, βάφει λοιπόν smokey τα μάτια της τις περισσότερες φορές, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι το δυνατό σημείο πάνω της είναι τα μάτια της, φροντίζει λοιπόν να το τονίσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο! Επιπλέον, η γυναίκα Σκορπιός προτιμά τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις σε make-up και πούδρα, γιατί θέλει η επιδερμίδα της να φαίνεται σαν πορσελάνινη. Όσο για το κραγιόν της; Το αγαπημένο της χρώμα είναι το βαθύ μπορντό χρώμα.

Τοξότης

Η ζωηρή και παιχνιδιάρα γυναίκα Τοξότης, θέλει να έχει ένα δροσερό, φυσικό στυλ στο μακιγιάζ της… Δεν θέλει extreme σκιές ή έντονες αποχρώσεις ρουζ και κραγιόν, γιατί είναι της άποψης ότι η γυναίκα πρέπει να αναδεικνύει μόνο την φρεσκάδα της. Θα επιλέξει λοιπόν μία λαμπιρίζουσα βάση make-up, που αφήνει μία bronze γυαλάδα στην επιδερμίδα της, θα καλύψει με κονσίλερ τους μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια, θα τονώσει το βλέμμα της με μία μάσκαρα 3D, ενώ για το κραγιόν θα βάλει μία απόχρωση 2 τόνους πιο σκούρα από τα δικά της χείλη!

Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως φροντίζει να διατηρεί το πρόσωπο της καθαρό και ενυδατωμένο δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις κρέμες που χρησιμοποιεί καθώς και στα σέρουμ! Είναι της άποψης ότι μία υγιής και λαμπερή επιδερμίδα είναι αρκετή για να είναι όμορφη μία γυναίκα. Για το μακιγιάζ της, προτιμά τις μπεζ, καφέ, ανοιχτές αποχρώσεις για τα μάτια της, αποφεύγει το glitter, ενώ για τις βραδινές της εξόδους προτιμά το ανοιχτό γκρι. Τα κραγιόν που χρησιμοποιεί είναι κλασικά: Ένα κόκκινο (για τις ειδικές περιπτώσεις), ένα καφέ ανοιχτό (για όλες τις ώρες) και ένα πορτοκαλί – κοραλλί (για το καλοκαίρι)!

Υδροχόος

Λατρεύει τις αντιθέσεις, τα έντονα φανταχτερά χρώματα και δεν διστάζει να πειραματιστεί με πολύ έντονες αποχρώσεις, που πράγματι θα την κάνουν να διαφέρει κα να ξεχωρίζει… Η «ουράνια» γυναίκα Υδροχόος θα βάψει τα μάτια της με σκιές αρκετών χρωμάτων, προτιμά το σκούρο μπλε, το μωβ, αλλά και οτιδήποτε μεταλιζέ. Βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες ή χρησιμοποιεί προϊόντα για τις τονώσει και να τις κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες… Θα παίξει πολύ με τις γωνίες των ματιών της και τα χρώματα που θα επιλέξει θα κάνουν κύματα και διακυμάνσεις. Όσο για το κραγιόν της, προτιμά τα ψυχρά χρώματα σε ματ αποχρώσεις!

Ιχθείς

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ρομαντική και οι επιλογές του μακιγιάζ της, την κάνουν να αναδεικνύει αυτή την τρυφερή, ζεστή πριγκηπική πλευρά του εαυτού της. Λατρεύει το glitter, γι’ αυτό και συνήθως βάφει αστραφτερά τα μάτια της, με αποχρώσεις σε ασημί, χρυσό ή ακόμα και ροζ… Γενικότερα το ροζ και το θαλασσί χρώμα είναι τα 2 must για το νεσεσέρ της! Τονίζει πάντα τα μάγουλά της σε απαλές αποχρώσεις του ροδακινί ή του τριανταφυλλί, ενώ τα χείλη της τα επιμελείται με βουτυρώδη κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.