Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

«Πειρατικό resto bar»: ένα ταξίδι στο όνειρο και στις γεύσεις

«Πειρατικό resto bar»: ένα ταξίδι στο όνειρο και στις γεύσεις

Ακούγοντας το όνομα «Πειρατικό» γεννιέται αυτόματα η περιέργεια να δει κανείς αυτόν τον χώρο. Πραγματικά αξίζει να ικανοποιήσεις την περιέργεια λοιπόν! Βρεθήκαμε εκεί και μιλήσαμε με τον chef – manager του «Piratiko resto bar» Αλέξανδρο Γκίνη. Αφού συνομιλήσαμε μαζί του πολύ ευχάριστα, γευτήκαμε τα υπέροχα ορεκτικά, το απολαυστικό φαγητό και το σπιτικό γλυκό και δεν μπορούμε παρά να σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!


1. Πως γεννήθηκε η ιδέα του «Piratiko resto bar»;
Ήταν μια ιδέα που προέκυψε ένα βράδυ, στην επέτειο κατάκτησης του Εuro 2004, ακούγοντας τον Γιώργο Χελάκη με την χαρακτηριστική του φωνή να λέει: «Έρχεται το πειρατικό…».Το οραματιστήκαμε και την επόμενη μέρα αρχίσαμε να υλοποιούμε αυτή την ιδέα και ξεκινήσαμε να …ταξιδεύουμε στις 8 Νοεμβρίου 2018.
2. Τι διαφοροποιεί το «Πειρατικό» από τα υπόλοιπα εστιατόρια της πόλης;
Στο «Piratiko resto bar» συνδυάσαμε έναν θεματικό χώρο με το ποιοτικό και εύγευστο φαγητό. Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα σε λογικές τιμές και παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση. Έτσι, ενώ ο κόσμος έρχεται αρχικά για το θέμα, μένει και επανέρχεται για το φαγητό. Έχουμε επισκέπτες από όλες τις πόλεις. Εκτός της Λεμεσού και από Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.


3. Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο; Εκείνο που θα προτείνατε στους επισκέπτες του «Πειρατικού»;
Θεωρώ ότι κανένα πιάτο μας δεν υστερεί. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η μπριζόλα, η οποία είναι μαριναρισμένη επί 12 ώρες με διάφορα μπαχαρικά και ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Όμως θα πρότεινα και το πειρατικό burger του Captain Sparrow με διπλό μπιφτέκι, μπέικον, αυγό, χαλούμι και μια ιδιαίτερη σως μανιταριών πού δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Επίσης το ιδιαίτερο chicken a la creme είναι ένα πιάτο πού τρώνε οι περισσότεροι πελάτες μας και τα σχόλια είναι καταπληκτικά.


4. Ποιο είναι το μυστικό με το οποίο ένα εστιατόριο θα διατηρήσει την πελατεία του;
Το κυριότερο μυστικό είναι η διατήρηση της ποιότητας. Εκτός αυτού όμως χρειάζεται ανανέωση ανά περιόδους. Θα πρέπει να προσφέρεις κάτι νέο και ακόμη καλύτερο ώστε να μπορεί ο πελάτης να έχει καινούργιες επιλογές που θα κεντρίσουν και θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον του. Εμείς ήδη ετοιμάζουμε το καλοκαιρινό μενού και είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτά πού ετοιμάζονται.
5. Ο κατάλογος του «Πειρατικού» είναι ιδιαίτερος θα έλεγε κανείς.
Αυτό είναι γεγονός. Τα πιάτα περιγράφονται με πειρατικές ιστορίες και έτσι το μενού μας έχει ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό χαρακτήρα. Επίσης το προσωπικό είναι ντυμένο με στολές πειρατών και αυτό δίνει μια άλλη νότα στο χώρο, ειδικά στα μικρά παιδιά πού λατρεύουν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

 

Επισκεφτείτε το λοιπόν! Θα είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:
Piratiko Resto Bar- Λ. Αρχ. Μακαρίου 149 Λεμεσός, τηλ: 96685690
F/b page: https://www.facebook.com/piratikorestobar/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.