Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πίστεψέ το! Όλα θα φτιάξουν μαγικά

Πίστεψέ το! Όλα θα φτιάξουν μαγικά

Μερικές φορές τα πράγματα δεν καλά, δεν πάνε όπως θα ήθελες, το πρόγραμμα χαλάει από κάποιο απρόοπτο γεγονός και νιώθεις ότι ίσως το σύμπαν προσπαθεί να σου στείλει ένα μήνυμα.

Και τότε ακούγεσαι να ψελίζεις κάτι μέσα από τα δόντια σου ή και να το λες δυνατά. Κάτι σαν f..k! Ουπς! Ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Τι να κάνουμε. Σου τη σπάει απίστευτα όταν κάτι “πάει Χ”. Σωστά; Ε, οκ. Δεν είναι κακό να εκφράσεις την απογοήτευση ή το θυμό σου.

Μου συνέβη αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Είχα ένα πλάνο. Ήθελα να κάνω μερικά ψώνια για τις γιορτές, όχι πολλά, και μερικές δουλειές που ανέβαλα από μέρα σε μέρα όλη την εβδομάδα (να γιατί δεν πρέπει να αφήνεις για αύριο ό,τι  μπορείς να κάνεις σήμερα). Να πάρω δυο – τρία δωράκια ήθελα η καημένη, να στείλω μια κούπα κι ένα άρωμα δώρο από διαγωνισμό. Άντε και στο τσακίρ κέφι, να πάω σούπερ μάρκετ.

Ξύπνησα με το δεξί μάτι λίγο πρησμένο την Παρασκευή και στην αρχή δεν έδωσα σημασία, έκλεισα μάλιστα και θεραπεία προσώπου για το Σάββατο στο Φ House of Beauty! Mέχρι που σχεδόν έκλεισε το ματάκι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ενόχληση, πόνος, ανησυχία. Ξεκίνησα διάφορα… μαντζούνια (φαρμακευτική αγωγή) αλλά αυτό δε με ενόχλησε τόσο. Το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω όσα προγραμμάτιζα!

Επιλογές είχα δύο. Ή να κλαίω τη μοίρα μου ( Ωιμέ, ωιμέ, κακό που με βρήκε κλπ κλπ) ή να συνεχίσω ατάραχη και ψιλομονόφθαλμη. Επέλεξα κάτι ενδιάμεσο, αποδέχτηκα αυτό που μου συνέβη και βρήκα μια ευκαιρία να ξεκολλήσω επιτέλους από τον υπολογιστή και να κοιμηθώ όσο δεν είχα κοιμηθεί τον προηγούμενο μήνα. Επίσης κατάφερα να ασχοληθώ με το κινητό μου λιγότερο και να δημιουργήσω μερικές κατασκευές ως ένας υπέροχος, μονόφθαλμος καλλιτέχνης, επιστρέφοντας στον δημιουργικό εαυτό μου.

Δύσκολο να κάνεις πράγματα με ένα μάτι, αλλά για φαντάσου να μη βλέπεις καν! Ο άνθρωπος προσαρμόζεται φίλοι μου. Σκεφτείτε πόσοι συνάνθρωποί μας υποφέρουν καθημερινά. Το σημαντικό είναι να περνούν όσα μας ταλαιπωρούν. Να είναι περαστικά και ας μας παιδεύουν. Κι αυτή η χαζοπανδημία που μας άλλαξε τα φώτα, τις ζωές μας, τις ισορροπίες μας, μακάρι να φύγει γρήγορα, με τη βοήθεια των εμβολίων αλλά και με τις θυσίες μας .

Να θυμάστε όταν κάτι πάει στραβά, όταν τα βλέπετε όλα με ένα ή με μισό μάτι, η επιλογή είναι μία. Χαμογελάστε στραβά, βάλτε στο στιγμιότυπό σας το φίλτρο της υπομονής και της καρτερικότητας κια τότε η εικόνα θα γίνει πιο φωτεινή, πιο όμορφη, έστω και με …πρησμένο μάτι. Πολύ γρήγορα σας διαβεβαιώ, πίσω από το σύννεφο θα αρχίσει να αχνοφαίνεται μια πιο λαμπρή ημέρα, αρκεί να πεισμώσετε και να το θελήσετε πολύ.

Πλησιάζουν γιορτές! Εισπνοή – εκπνοή κι όλα θα φτιάξουν μαγικά! Πιστέψτε το!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.