Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Οι skincare gurus ορκίζονται στη «μαγική» λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το θαύμα της κοσμετολογίας.

Οι skincare gurus ορκίζονται στη «μαγική» λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το θαύμα της κοσμετολογίας.

Η Νεκρά Θάλασσα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το μαγικό τοπίο, οι όχθες της και η μοναδικότητα της δεν ανακαλύφθηκαν σήμερα, αλλά αιώνες πριν.
Δεν είναι απλά ένας τουριστικός προορισμός, αλλά ένα μέρος που κρύβει μέσα του μυστικά ευεξίας και ομορφιάς που δεν μπορείς να συναντήσεις πουθενά αλλού. Οι skincare gurus ορκίζονται στη «μαγική» λάσπη της Νεκράς Θάλασσας και δεν έχουν άδικο. Από την Κλεοπάτρα μέχρι και σήμερα, όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ότι η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας είναι το θαύμα της κοσμετολογίας.

Η ιστορία της Κλεοπάτρας

Η Νεκρά Θάλασσα από το 3.000 π.Χ. μέχρι και σήμερα αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό ομορφιάς, υγείας και ευεξίας. Η Κλεοπάτρα λάτρευε τις ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας και είχε ανακαλύψει χιλιάδες χρόνια πριν το μεγαλύτερο φυσικό “spa” στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μυθολογία το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας και της αιώνιας ομορφιάς της Κλεοπάτρας, κρυβόταν στα θαυματουργά νερά της Νεκράς Θάλασσας και στην χρήση των «μαγικών» φίλτρων ομορφιάς που διέθετε η περιοχή.

Δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατες ανασκαφές στην περιοχή Έιν-Γκέντι, δίπλα από τη Νεκρά Θάλασσα, ανακαλύφθηκε το πρώτο «εργοστάσιο καλλυντικών», το οποίο της ανήκε. Κατόπιν δική της εντολής, χτίστηκαν σε όλες τις ακτές της Νεκράς Θάλασσας «εργοστάσια καλλυντικών» και φαρμακευτικών προϊόντων. Τα ερείπια αυτών των εργοστασίων εξακολουθούν να υπάρχουν στο Έϊν-Γκέντι και στο Έϊν-Μπόουκ και αποτελούν απόδειξη για την αιώνια καλλωπιστική αξία των αλάτων της Νεκράς Θάλασσας.

Τι κάνει τη multitasking λάσπη τόσο μοναδική

Η λάσπη η οποία συλλέγεται από τις όχθες της Νεκράς Θάλασσας είναι εξαιρετικά ενισχυμένη και εμπλουτισμένη με πάνω από 26 διαφορετικά ανόργανα μεταλλικά στοιχεία, με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα μαγνησίου, ασβεστίου, καλίου, στροντίου, βορίου και σιδήρου καθώς επίσης και ιχνοστοιχείων, όπως λίθιο, ιώδιο, σελήνιο, χρώμιο κ.ά. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο αλλά και για σώμα!

 

Αυτά τα μεταλλικά στοιχεία έχουν μια απίστευτη δύναμη να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος παρέχοντας του ενυδάτωση και οξυγόνο. Το οξυγόνο αυξάνει, ενυδατώνει και ενισχύει την υφή και τη ζωντάνια του δέρματος. Επιπλέον, η ιδιότητα της να καθαρίζει τους πόρους του δέρματος απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες από τους αθέατους πόρους του δέρματος.
Η αποτελεσματική της σύνθεση εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος, ενισχύει το σύστημα προστασίας του, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και την αναγέννηση των κυττάρων με ταχύτερο ρυθμό.

Οι λεπτότατοι κόκκοι της συγκεκριμένης λάσπης εισχωρούν πολύ βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζουν, το τρέφουν και διατηρούν τη λάμψη του. Επίσης, συσφίγγει, απομακρύνει τις τοξίνες, ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του δέρματος, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, εμποδίζει την ανάπτυξη μαύρων πόρων, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, αναζωογονεί τους ιστούς κ.ά.
Εκτός από τις αντιγηραντικές και αντικυτταριτιδικές της ιδιότητες, συνιστάται και για τη θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εκζέματος, της ψωρίασης και της ακμής.

Το top 10 των μεταλλικών (ορυκτών) αλάτων της Νεκράς Θάλασσας

Μαγνήσιο: Δυναμώνει τους ιστούς του δέρματος, βελτιώνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών και συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας.

Βρώμιο: Ανακουφίζει το δέρμα και τους μύες και καταπολεμά τις ευρυαγγείες.

Ιώδιο: Βοηθάει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

Θειάφι: Βιταμινούχος, αντισηπτικός και αντιβακτηριδιακός παράγοντας που δρα κατά της ακμής και διάφορων δερματικών παθήσεων, όπως έκζεμα και ψωρίαση.

Ποτάσιο (Κάλιο): Ρυθμίζει την υγρασία στο δέρμα. Η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει έντονη ξηρότητα και άλλες διαταραχές.


Ασβέστιο: Δυναμώνει την κυτταρική μεμβράνη.

Νάτριο: Βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, ανακουφίζει από τις μυϊκές κράμπες και την δυσκαμψία, ενώ παράλληλα διατηρεί ευνοϊκό περιβάλλον στο εσωτερικό των κυττάρων του δέρματος.

Ψευδάργυρος: Διευκολύνει την ανανέωση των κυττάρων και διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Επίσης ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, είναι αντιφλεγμονώδες και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μαγγάνιο: Πολύ γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες ανάμεσα σε όλες τις ανόργανες, μεταλλικές ουσίες. Αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος μέσω της οποίας προωθείται καλύτερο αποτέλεσμα αντιγήρανσης και βελτιώνει ταυτόχρονα την κατάσταση των συνδετικών ιστών.

Βόριο: Ανακουφίζει από την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα.

Πού θα την βρεις όμως;

Δε χρειάζεται να ταξιδέψεις για να μαζέψεις μόνη σου την θαυματουργή λάσπη της Νεκράς Θάλασσας. Η Rivage, το 1996, εμπνευσμένη από τη Νεκρά Θάλασσα, το μεγαλύτερο φυσικό spa στον κόσμο που περιέχει 21 μοναδικά μεταλλικά στοιχεία στο νερό και τη λάσπη της, σχεδίασε μία σειρά προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Το premium skincare brand, που σημαίνει «όχθη», ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα και πλέον όλες μας έχουμε στη διάθεση μας την αυθεντική θαυματουργή λάσπη της Νεκράς Θάλασσας.

Για το πρόσωπο

Επέλεξε τη Facial Mud Mask. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, ενώ παράλληλα αναζωογονεί, ενυδατώνει και αποτοξινώνει. H λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα σε συνδυασμό με τα ενυδατικά έλαια που περιέχει, χαρίζει στην επιδερμίδα αξεπέραστη λάμψη.

Πώς να την εφαρμόσεις

Εφάρμοσε μια ομοιόμορφη στρώση στο πρόσωπο και το λαιμό, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα προσώπου ή τις άκρες των δακτύλων, αποφεύγοντας προσεκτικά τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και το στόμα. Μετά από 25-30 λεπτά, όταν η λάσπη έχει στεγνώσει, τρίψε με κυκλικές κινήσεις για να πετύχεις την απολέπιση της επιδερμίδας. Πλύνε την περιοχή του προσώπου και του λαιμού με χλιαρό νερό για να αφαιρέσεις τυχόν κατάλοιπα λάσπης και στη συνέχεια εφάρμοσε την Τονωτική λοσιόν με μέταλλα και ολοκλήρωσε με οποιαδήποτε Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Rivage. Η Facial Mud Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την εβδομάδα.

​Θα τη βρεις ΕΔΩ

Για το σώμα

Eπέλεξε την Body Mud Mask. Είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητά της σε μεταλλικά στοιχεία: Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Κάλιο, Νάτριο, Χλωρίδια και βασικά βιοενεργά στοιχεία όπως τα Βρωμίδια και Θειικά Άλατα τα οποία λειτουργούν συνεργικά για να επιφέρουν την αναζωογόνηση και εκ νέου ισορροπία της επιδερμίδας. Η Γλυκερίνη από Φοινικέλαιο αυξάνει την περιεκτικότητα της υγρασίας στην επιδερμίδα ενώ το Triclosan αποστειρώνει μειώνοντας τις ασθένειές της και ρυθμίζοντας την υγιή ανανέωση.

Πώς να την εφαρμόσεις

Άπλωσε απαλά μια λεπτή στρώση Λάσπης στο σώμα. Μετά από 25-30 λεπτά αφού έχει στεγνώσει η Λάσπη, τρίψε το σώμα με απαλές κυκλικές κινήσεις για να επιτύχεις την απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Ξεβγάζεις με χλιαρό νερό και εφόσον έχεις αφαιρέσει την λάσπη, βάζεις το Moisturizing Milk Body Lotion Rivage. Η θεραπεία λάσπης μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Θα τη βρεις ΕΔΩ

Follow Rivage

Eshop: Rivage Greece | Instagram: rivage_greece | Facebook: @rivagegreece

Πηγή: Likewoman.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.