Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Οι τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – έμπνευση και δημιουργία!

Οι τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – έμπνευση και δημιουργία!

Κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις στα μαλλιά, τόσο στο χρώμα όσο και στο κούρεμα αλλά και στο χτένισμα. Φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν το ανανεωμένο ξανθό, το ζεστό σοκολατί αλλά και οι τολμηρές αποχρώσεις του… ροζ.  

Μήπως έχετε βαρεθεί το χρώμα στα μαλλιά σας και είστε έτοιμες να πειραματιστείτε με κάτι διαφορετικό; Η νέα σεζόν λοιπόν έφτασε και μας προκαλεί να κάνουμε τη διαφορά.

Ποια είναι τα top hair color trends που θα επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι; Για να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας ξεκινώντας από την κορυφή, μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από τις προτάσεις της μόδας, να βρούμε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό μας, το στυλ και την προσωπικότητά μας και φυσικά να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο ώστε να συμβουλευτούμε τον κομμωτή μας που σίγουρα γνωρίζει πολύ περισσότερα.

1. Honey Blonde

Για να ζεστάνουμε αλλά ταυτόχρονα να φωτίσουμε τα μαλλιά μας, το ξανθό – μελί είναι η ιδανική απόχρωση. Είναι ένα χρώμα ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο, αφού δείχνει πιο φυσικό λόγω της μαυρισμένης επιδερμίδας. Χάρη στο φυσικό του αποτέλεσμα φαίνεται σαν να έχουμε φυσικές ανταύγειες από τον ήλιο.

2. Ρετρό πλατινέ ξανθό

Το πλατινέ ξανθό τελικά δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Αν το συνδυάσεις με μερικές καστανόξανθες ανταύγειες το αποτέλεσμα γίνεται πιο φυσικό και με αυτόν τον τρόπο δεν ταλαιπωρείται και η τρίχα με το υπερβολικό ντεκαπάζ.

 

3. Ζεστό σοκολατί

Το χρώμα αυτό θα ενθουσιάσει τις λάτρεις των καστανών μαλλιών. Είναι μια εξαιρετική επιλογή χρώματος για το καλοκαίρι, επειδή είναι μια φρέσκια και όχι υπερβολική. Η πιο σοκολατένια, λαμπερή και υγιής εκδοχή του καστανού κολακεύει τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

 

4. Soft pink

Σίγουρα απευθύνεται σε τολμηρές γυναίκες που δε φοβούνται το χρώμα. Το απαλό ροζ είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, ειδικά εάν θέλετε να πάτε προς το πιο ginger χρώμα χωρίς να γίνεται όμως κοκκινομάλλα. Για τις ξανθιές που θέλουν να κάνουν μια extreme αλλαγή, χωρίς ωστόσο να πειράξουν τη ρίζα τους, αυτή είναι μια εύκολη μετάβαση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

 

5. Ξανθό με αντιθέσεις (High-contrast Blonde)

Είναι το χρώμα που έχει εμπνευστεί από το αποτέλεσμα που δημιουργείται στα μαλλιά όταν καθόμαστε στον ήλιο, κάνοντάς το να φαίνεται τελείως ανεπιτήδευτο και πολύ cool. Ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο, που θέλετε να είστε πιο ανέμελες με την εμφάνισή σας είναι το αγαπημένο χρώμα των γυναικών που αγαπάνε τα φυσικά μαλλιά και το παιχνίδι των αποχρώσεων.

 

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Πειραματιστείτε αλλά με ασφάλεια! Στόχος η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.