Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Οι καλύτερες μάσκες ματιών για λαμπερό βλέμμα

Οι καλύτερες μάσκες ματιών για λαμπερό βλέμμα

Το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε πολύ πως το περιποιούμαστε. Το ντεμακιγιάζ με ειδικά προϊόντα επιβάλλεται, όπως και μια καλή και πολλές φορές ακριβή κρέμα. Κάθε ηλικία είναι λογικό να έχει διαφορετικές ανάγκες.

  • Στα 20 θέλεις να προλάβεις το σχηματισμό λεπτών γραμμών, που θα μετατραπούν αργότερα σε ρυτίδες.
  • Στα 30 ίσως εμφανίζεις πιο έντονους μαύρους κύκλους ή σακούλες κάτω από τα μάτια, λόγω αϋπνίας και κούρασης.
  • Στα 40 σε ενδιαφέρει να μειώσεις την εμφάνιση περισσότερων ρυτίδων, το γνωστό πόδι της χήνας και τη χαλάρωση του δέρματος.
  • Στα 50, όπου η εμμηνόπαυση ενδεχομένως να έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο δέρμα σου, έχεις ανάγκη μια ιδιαίτερα ενισχυμένη φροντίδα.

Γενικά, αν η περιποίηση είναι συστηματική και γίνεται με τα κατάλληλα προϊόντα, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, με το χρόνο και τους εξωτερικούς βλαπτικούς παράγοντες να μην αφήνουν βαθιά σημάδια.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως χρειάζεσαι μια επιπλέον πινελιά που θα προσθέσει λάμψη στο βλέμμα σου και θα το κάνει να φαίνεται ξεκούραστο. Κι αυτό μπορεί να γίνει με μια μάσκα ή ένα επίθεμα ματιών (patch). Μετά από ένα ξενύχτι, πριν από μια σημαντική έξοδο (όταν θα μπορέσουμε ξανά να κυκλοφορήσουμε) ή πριν από το πρώτο ραντεβού αυτή είναι η καλύτερη λύση .

Μερικές από τις καλύτερες μάσκες είναι οι ακόλουθες:

Pro-Collagen Hydra Gel Eye Masks, Elemis

Ειδικά σχεδιασμένες hydra-gel μάσκες με ισχυρά εκχυλίσματα πλανγκτού, συνδυασμένα με τη δύναμη του θαλάσσιου συστατικού Padina Pavonica και chlorella συσφίγγουν την περιοχή των ματιών, ενώ το υαλουρονικό οξύ την ενυδατώνει.

Μάσκα ματιών Advanced Night Repair Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estée Lauder 

Με τα ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά του ορού Advanced Night Repair, τα eye pads  της Estée Lauder ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα και «σβήνουν» τις λεπτές γραμμές μέσα σε 10 λεπτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Express Beauty μάσκα ματιών με Ginkgo Biloba, Apivita    

Γνωστό και ως «βότανο της μνήμης», το ginkgo biloba πρωταγωνιστεί σε αυτή τη μάσκα ματιών αντιμετωπίζοντας τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή. Το αγγούρι και το υαλουρονικό οξύ προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση.

 

 

Μάσκα ματιών με υφή υδρογέλης (hydrogel) και πρωτοποριακό σχήμα 360° Advanced Génifique Yeux Light Pearl Hydrogel Melting 360° Eye Mask, Lancôme 

To πρωτοποριακό της σχήμα 360° και η υφή υδρογέλης που λιώνει καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα σε συνδυασμό με την ίδια ποσότητα bifidus όσο μισό μπουκαλάκι Advanced Genifique Yeux Light-Pearl ™ αναζωογονεί το περίγραμμα των ματιών χαρίζοντας φωτεινότητα και φρεσκάδα.

Revitalization Hydrogel Eye Patch, Frezyderm  

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 ζεύγη βιοδιασπώμενων επιθεμάτων που απελευθερώνουν ελεγχόμενα τα ενεργά συστατικά τους και δρουν πολλαπλά. Προσφέρουν ενυδάτωση για 8 ώρες, λειαίνουν τις πρώτες ρυτίδες και λεπτές γραμμές και επαναφέρουν το δέρμα. Έτσι το βλέμμα να ανακτά την φρεσκάδα του.

Moisture Bomb Eye Tissue Mask, Garnier

Η μάσκα αυτή είναι εμπλουτισμένη με χυμό πορτοκαλιού και υαλουρονικό οξύ. Μειώνει τις σακούλες και ενυδατώνει αποτελεσματικά.

Smoothing & Relaxing Patches,  Klorane

Τα eye patches της KLORANE είναι ιδανικά για αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών. Είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Η ανακουφιστική τους δράση οφείλεται στην καταπραϋντική Κυανή Κενταύρια.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.