Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

E ναι λοιπόν. Έφτασε η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου! Πώς θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά ουσιαστικά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα που σχετίζονται με τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Ο περισσότερος χρόνος σου είναι αφιερωμένος στα εργασιακά αφού στόχος σου είναι να διευθετήσεις εκκρεμότητες, αλλά και να διαπραγματευτείς πιθανά νέες προτάσεις. Απόφυγε τις εντάσεις και αναθεώρησε τις σχέσεις με ανώτερους σου. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και είναι σημαντικό να πάρεις τις αποφάσεις που θα σου εξασφαλίσουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Απόφυγε αρνητικές σκέψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι και μην επαναφέρεις στις συζητήσεις ή στο μυαλό σου παλιές πληγές και απωθημένα.

Ταύρος

Ίσως μια αναθεώρηση στα σχέδια σου να είναι απαραίτητη και να χρειαστεί να καταπιεστείς λιγάκι περισσότερο αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της δημιουργώντας σου την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ακόμα και να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές που πιθανά να σχετίζονται με το εξωτερικό. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά και οι συνθήκες προς το παρόν δεν σου επιτρέπουν να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια, τις στρατηγικές και τις ιδέες σου. Όμως είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό σου προφίλ και να διατηρήσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και ανώτερους ασφαλείς. Συνειδητοποιείς πως η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση για αυτό και αναλαμβάνεις δράση. Νέες δραστηριότητες και το εορταστικό κλίμα που ξεκινά σε βοηθά να προσθέσεις χρώμα και άρωμα πάθους στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, βάλε σε τάξη τις ανάγκες σου, αφουγκράσου τες και κατόπιν διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτήν τη βδομάδα είναι μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να τις διευθετήσεις. Η Αφροδίτη επίσης ξεκινά την ανάδρομη πορεία της βάζοντας σε στη διαδικασία επαναπροσδιόρισης των οικονομικών συμφωνιών σου. Απόφυγε την ένταση που επικρατεί στο χώρο εργασίας σου και μην εμπλέκεσαι σε αυτή. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους και κυρίως την καλή σου εικόνα. Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και έχεις την αίσθηση πίεσης του χρόνου. Έχεις την ανάγκη να τσεκάρεις την εμπιστοσύνη και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Πρόσεξε ωστόσο τον τρόπο που προσπαθείς να του αποσπάσεις απαντήσεις. Εάν είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα έχουν την τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Οι σχέσεις σου με τους άλλους επηρεάζονται άμεσα και καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σχετίζεσαι και νιώθεις. Απόφυγε την εμπλοκή συναισθήματος στα εργασιακά. Κάποιες παρελθοντικές συμφωνίες ή πρόσωπα επανέρχονται και ίσως να χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις. Με βάση τη λογική θα καταφέρεις να αποκομίσεις περισσότερα οφέλη. Οι αντιπαραθέσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζονται ψυχραιμία και υπομονή. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι οι αναφορές στα λάθη ή τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Θέσε νέες βάσεις στη σχέση σας και ανανέωσε το κλίμα και το πάθος. Εάν είσαι μόνη, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Λέων

Παρά το εορταστικό κλίμα που αρχίζει να επικρατεί γύρω σου φαίνεται να δυσκολεύεσαι να το απολαύσεις, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυτήν τη βδομάδα είναι πολλές και ποικίλες. Παλιές εκκρεμότητες στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού δημιουργεί αρκετή πίεση στα εργασιακά. Απόφυγε τον εκνευρισμό που προκαλούν οι αυξημένες υποχρεώσεις ή οι διαφορές απόψεων με συναδέλφους. Επικεντρώσου σε αυτά που εσένα αφορούν και μην επηρεάζεσαι από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πλάνα ή πρόγραμμα με τον αγαπημένο σου. Λάβε και τις δικές του ανάγκες υπόψη σου και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις δικές σου μόνο. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο του παρελθόντος επανεμφανίζεται και αν πραγματικά είναι αυτό που επιθυμείς, τουλάχιστο βάλε αυτήν τη φορά εσύ τους όρους.

Παρθένος

Νιώθεις έντονη την ανάγκη αποφόρτισης αυτήν τη βδομάδα, ξεκούρασης και χαλάρωσης -αν και δεν είναι πάντα βέβαια εφικτό. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της δημιουργώντας σου έντονα την ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης. Σε αυτό συμβάλλει και το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά, αναβολές ή αλλαγή του προγράμματος δημιουργούν ένταση. Η υπομονή και η διαλλακτικότητα θα βοηθήσουν στο να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά και να αποφύγεις το στρες. Είναι κατάλληλη η περίοδος για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τον ερωτικό σύντροφος σου αλλά και τα μέλη της οικογένειας σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις να επανέλθει στη ζωή σου ένας παρελθοντικός έρωτας. Στο χέρι σου βέβαια είναι να θέσεις νέες βάσεις και να διεκδικήσεις τα θέλω σου.

Ζυγός

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο, το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου αλλά και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχέσεων σου. Επίσης δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση του σπιτιού. Κάνε μια προσπάθεια να απαλλαγείς από εκκρεμότητες στα εργασιακά καθώς η χρονιά τελειώνει και μην τις αυξάνεις. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με καλή διάθεση και μην επιτρέψεις να επηρεαστούν σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις σου. Σε μια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πιθανά να δημιουργηθούν προστριβές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και αναθεώρησης παλιών θα σε απασχολήσουν έντονα.

Σκορπιός

Απόφυγε ή μετρίασε το άγχος των καθημερινών υποθέσεων σου και παράμεινε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει άγχος που αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κυρίως με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικά ένας επαναπροσδιορισμός των σχέσεων με ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά προκαλείται και με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που θα ξεκινήσει στις 20/12. Εργασιακές εκκρεμότητες έχουν την τάση να επανέρχονται αυτές τις μέρες. Αντιμετώπισε το σαν ευκαιρία να απαλλαγείς από το βάρος τους έτσι ώστε να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά χωρίς παλιά βάρη και σκοτούρες. Μην οξύνεις τα πράγματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στο προσκήνιο. Απολαύστε όσο το δυνατόν το εορταστικό κλίμα που γίνεται πιο έντονο καθώς κυλούν οι μέρες. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές και επανασυνδέσεις.

Τοξότης

Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα. Με αφορμή το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου αλλά και την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα επαναξιολογήσεις τη σχέση σου με τα χρήματα και θα διορθώσεις τα όποια λάθη στη διαχείριση τους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου κυλούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και άγχη. Μικρές στιγμές έντασης μπορείς να τις αποφύγεις με λίγη διπλωματία και καλή διάθεση. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου έρχονται στην επιφάνεια κι έτσι η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου γίνεται πιο καχύποπτη και πιο συντηρητική. Αναγνώρισε τες και μην επιτρέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Εάν είσαι μόνη, βεβαιώσου ότι μια επανασύνδεση είναι αυτό που πραγματικά θέλεις πριν οδηγηθείς σε μια επαναπροσέγγιση ή μια απόφαση που θα σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος παρά χαρά και ικανοποίηση.

Αιγόκερος

Ο Ήλιος αυτήν τη βδομάδα περνά στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει στο προσκήνιο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αναθερμαίνονται κι αυτό ζεσταίνει και την καρδιά σου. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της επίσης στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας σου ή δημιουργώντας σου την ανάγκη επαναξιολόγησης σημαντικών στη ζωή σου προσώπων. Οι στιγμές έντασης στα εργασιακά δεν είναι λίγες ούτε ασήμαντες, για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις αντοχές και την υπομονή σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στα δικά σου και μην επηρεάζεσαι από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Στα τέλη της εβδομάδας ίσως τεθεί ένα οικονομικό θέμα στο τραπέζι. Οι προσωπικές σου υποχρεώσεις και θέματα απορροφούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο, με αποτέλεσμα να παραμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις προστριβές μαζί του. Εάν είσαι μόνη, η ανάδρομη Αφροδίτη έχει την τάση να αναμοχλεύει το παρελθόν και να επαναφέρει παλιές αγάπες.

Υδροχόος

Αυτήν τη βδομάδα νιώθεις την ανάγκη να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις πρακτικές καθημερινές σου υποχρεώσεις και ρουτίνες. Τάσεις εσωστρέφειας και περισυλλογής ίσως δημιουργήσουν σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό στο τέλος της εβδομάδας κάποιες οικογενειακές υποθέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Δέξου τις απόψεις συνεργατών και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Η αμετακίνητη στάση σου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά σημαντικές για την εξέλιξη σου σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε φέρνει αντιμέτωπη με το παρελθόν σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα. Εντόπισε τα σημεία που σου δημιουργούν ανασφάλεια ίσως και φόβο και αντιμετώπισε τα ή ενδυνάμωσε τα. Ωστόσο μην αποκλείεις πως ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται και σου φέρνει λίγο τα πάνω κάτω. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση βάλε κάτω τα πράγματα και αναλογίσου αν υπερτερούν τα θετικά ή τα αρνητικά.

Ιχθείς

Η διάθεση σου ανεβαίνει αυτήν τη βδομάδα, μπαίνεις στο εορταστικό κλίμα και θέλεις να απολαύσεις προσωπικό χρόνο. Σε αυτό συναινεί και το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου που σε κάνει πιο κοινωνική και εξωστρεφή. Με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης που θα διαρκέσει έως τις 28/1 επαναπροσδιορίζεις σχέσεις και συνεργασίες και θέλεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, κρατώντας στη ζωή σου ό,τι πραγματικά σε ικανοποιεί και σου προσφέρει ευχαρίστηση. Θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου για να καταφέρεις να φανείς συνεπής στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Το μυαλό σου φαίνεται να τρέχει σε άλλα μέρη όπως κάποιες υποθέσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά το πάθος και το ρομαντισμό και οι μέρες γίνονται πιο χαρούμενες και ενδιαφέρουσες. Εάν είσαι μόνη, ετοιμάσου για επιστροφές και όχι απαραίτητα καταστροφές.

 

tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.