Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με ζέστη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η τελευταία εβδομάδα και αυτού του μήνα, καθώς έχει τις στιγμές της με αρκετό ενθουσιασμό, νέα ερεθίσματα αλλά και τις εντάσεις της. Ο Άρης στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο της Παρθένου κι όσο κι αν νιώθεις πως θέλεις να αποδράσεις από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, αυτές αυξάνονται. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο έτσι ώστε να μην αυξήσεις τις εκκρεμότητες σου και να διατηρήσεις το καλό σου προφίλ.

Η νέα θέση του Ερμή στις 28/7 δίνει μια ώθηση και μια αίσθηση ανανέωσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις προστριβές προστριβών είναι η σωστή επικοινωνία. Η ειλικρίνεια έτσι όπως εσύ τουλάχιστον την αντιλαμβάνεσαι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η προσέγγιση ενός προσώπου που ήδη σε ενδιαφέρει σε ξαφνιάζει ευχάριστα.

Ταύρος

Ο Ερμής αυτήν τη βδομάδα περνά στο ζώδιο του Λέοντα και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Ευχάριστες λοιπόν συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, πιθανές αλλαγές να γίνουν η απόλυτη προτεραιότητα σου. Απόφυγε την παρορμητικότητα σου στα εργασιακά και μην λες πράγματα ή κάνεις δηλώσεις που είναι είτε πρώιμες είτε επιπόλαιες. Κατά τα άλλα παρά του ότι είναι περίοδος διακοπών κάποιες θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε και να δουλέψετε σκληρά.

Θέλεις και επιδιώκεις να περάσεις στιγμές με τον αγαπημένο σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Απλά στα τέλη της εβδομάδας καλό θα ήταν να κάνεις μια δεύτερη σκέψη προτού εκφράσεις το λόγο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα κι αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το έμφυτο ταλέντο σου στην επικοινωνία. Έτσι μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με άτομα του οικογενειακού αλλά και του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Εργασιακά θέματα φαίνεται να τα περνάς στον αυτόματο πιλότο καθώς η διάθεση και το μυαλό σου ταξιδεύουν. Ωστόσο κάποιες καθυστερήσεις τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Μικρές στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου αντιμετωπίστε τες με χιούμορ και μην χαλάτε την ατμόσφαιρα που εμπεριέχει αρκετό ρομαντισμό και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής από τη νέα του θέση σε κοινωνικοποιεί περισσότερο και φέρνει νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία ή για να απαλλαγείς από παλιά βάρη μεγαλώνει κι έτσι ίσως να δρομολογήσεις κάποιες εξελίξεις μόνη σου. Οι σκέψεις και οι ιδέες σου στα εργασιακά φαίνονται να είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου, για αυτό εμπιστεύσου τες, εφάρμοσε τες αρκεί να είσαι υπομονετική ως τα αποτελέσματα τα όποια δεν φαίνονται άμεσα.

Ο δεκτικός τρόπος που χειρίζεσαι τα θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου φέρνουν αρμονία και βελτιώνουν το κλίμα μεταξύ σας. Ωστόσο απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο πιθανό κοινό σας ταμείο. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις πιθανά μια επανασύνδεση, μπορείς να κάνεις τις προσεγγίσεις σου και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Λέων

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο κι έτσι έχεις ένα πολύ θετικό διάστημα μπροστά σου για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τους προσωπικούς στόχους σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και θα πρέπει να δείξεις προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδια σου πιθανά να σου  δημιουργήσουν άγχος και ένταση. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να είσαι βέβαιη πως τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο διαπραγματεύσου νέες συμφωνίες.

Αυτό το διάστημα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου, να κάνετε κοινά σχέδια και να μοιραστείτε στιγμές πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου σωστά νέες γνωριμίες και μην βγάζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα.

 

Παρθένος

Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά. Φόβοι και ανασφάλειες γύρω από την εξέλιξη των εργασιακών σου πιθανά να σου στερήσουν ενέργεια. Σκέψου θετικά και εμπιστεύσου τις ικανότητες σου. Στα τέλη της εβδομάδας ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, κάνοντας σε λίγο εριστική και αιχμηρή στην κριτική σου.

Άσε τα συναισθήματα να σε οδηγήσουν στην αγκαλιά του ερωτικού σου συντρόφου. Μοιράσου μαζί του τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου και να είσαι βέβαιη πως θα σε στηρίξει και θα σε ακολουθήσει. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία καταστάσεις και πρόσωπα.

 

Ζυγός

Ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει. Νέοι άνθρωποι και φίλοι προστίθενται στη ζωή σου που ίσως να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Αρκετά πιεστική είναι η εβδομάδα σου στα εργασιακά για αυτό και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Απαισιόδοξες σκέψεις ρίχνουν την ενέργεια και τις επιδόσεις σου και τώρα θα πρέπει να διατηρηθείς σε απόλυτη φόρμα.

Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά και οι κοινές δραστηριότητες σας έχουν κύριο σκοπό τους να έρθετε πιο κοντά. Ιδιαίτερη σημασία όμως δίνεις στον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα και είναι στο χέρι σου να τη χειριστείς σωστά.

 

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου φαίνεται να μην σου αφήνει πολλά περιθώρια για διακοπές και ξεκούραση, καθώς έρχονται εξελίξεις που σε κρατούν σε εγρήγορση. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να εξελιχτείς και να φτάσεις τους στόχους σου κυρίως αν μάθεις να συνεργάζεσαι συλλογικά και ομαδικά. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και φαίνεται να λαμβάνεις νέες προτάσεις.

Επίλεξε ευχάριστες κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Έστω κι αν στεθηθείτε τις διακοπές τώρα μπορείτε με μικρές και σύντομες αποδράσεις να καλύψετε τις ανάγκες σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ειδύλλιο που όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με διακριτικότητα.

 

Τοξότης

Ο Ερμής περνά στο συμβατό για σένα ζώδιο του Λέοντα κι έτσι μπορείς να ονειρευτείς, να κάνεις σχέδια, να ταξιδέψεις και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης κάνει τη μετάβαση του στο ζώδιο της Παρθένου και σε βοηθά να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου ή την υπεροψία. Η ένταση γίνεται κομμάτι της καθημερινότητα σου για αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις την ηρεμία  σου.

Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να επέμβουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά. Αφιέρωσε του χρόνο και εμπιστέψου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητα σου προκύπτουν ευχάριστες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν σε αφήνουν αδιάφορη. Από εκεί και πέρα εσύ θα είσαι αυτή που θα κάνει τις σωστές επιλογές.

 

Αιγόκερος

Με τη  νέα θέση του Ερμή από τις 28/7, ο τομέας των οικονομικών έρχεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Πιθανά αυτό το διάστημα να σε απασχολήσουν περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα. Σε κάθε περίπτωση  εμπιστεύσου τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και επιδίωξε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα εργασιακά τα περνάς σε δεύτερη μοίρα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές που η ενασχόληση σου σχετικά με κάποιες εξελίξεις δεν θα σε απασχολήσουν.

Συγκράτησε τη δυσπιστία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην δημιουργείς θέματα που δεν υπάρχουν. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου επιλέγοντας κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρον πιο κοντά και δεν θα σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι μόνη, θαμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να νοσταλγήσεις το παρελθόν. Προτού κάνεις μια κίνηση όμως επιστράτευσε τη λογική σου.

 

Υδροχόος

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και αναζητάς περισσότερο την επικοινωνία ανάμεσα στις σχέσεις σου. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά που με τη διαπραγματευτική σου ικανότητα να ενισχύεται μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να τις αξιοποιήσεις  σωστά. Από τις 29/7 που ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου οι εργασιακές υποχρεώσεις σου αυξάνονται και σε φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Ίσως να θελήσεις να αποφασίσεις κάτι σημαντικό που αφορά στο μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου και να εναρμονίσεις τις ανάγκες σας, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται με τρόπο που δεν σε ικανοποιεί ιδιαίτερα, όμως μην κάνεις πίσω. Μάθε να περιμένεις και μην σταματάς να το διεκδικείς.

 

Ιχθείς

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει τη δυνατότητα σου να αποφύγεις εντάσεις και να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα με περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά αυξάνονται και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και μην τις αυξάνεις.

Μοιραστείτε κοινές υποχρεώσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου έτσι ώστε να εξοικονομείτε χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και όμορφες προσωπικές, τρυφερές στιγμές. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου και να σκεφτείς τη μοναξιά σου. Παρόλα αυτά στο τέλος της εβδομάδας η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.