Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Οι άγγελοι ανήκουν στον παράδεισο

Οι άγγελοι ανήκουν στον παράδεισο

Ψυχές μου…

Θα βρεθείτε ξανά.
Θα πάτε πάλι στο σχολείο σας, στο φροντιστήριό σας, θα τρέξετε και πάλι στο προαύλιό σας, στις πλατείες, στη γειτονιά σας, στις παιδικές χαρές.

Θα αγκαλιαστείτε πάλι με τους φίλους σας, θα μοιραστείτε ξανά μαζί τους το κολατσιό σας, θα ανταλλάξετε και πάλι τα παιχνίδια σας χωρίς να σκέφτεστε ότι πρέπει πρώτα να τα απολυμάνετε.

Θα φανούν και πάλι τα όμορφά σας χαμόγελα όταν -επιτέλους- θα μπορείτε να πετάξετε αυτές τις μάσκες που θυμίζουν χειρουργείο μακριά, να γίνουν σύννεφα, να γίνουν αερόστατα, να χαθούν ψηλά στον ουρανό.

Θα πιαστείτε και πάλι σε κύκλο, θα χορέψετε ξανά σε απόσταση αναπνοής στα παιδικά πάρτι και κανείς δεν θα σας λέει να κρατάτε αποστάσεις.

Αγάπες μου…

Θα μπορείτε να τρέξετε πάλι στην αγκαλιά της δασκάλας σας χωρίς εκείνη να είναι υποχρεωμένη να σας θυμίζει έναν παλιοιό και τις συνέπειές του και θα μπορείτε να βλέπετε τα χείλη της όταν σας παραδίδει το μάθημα δια ζώσης πια και όχι μέσω μιας ψυχρής οθόνης.

Θα παίξετε πάλι με τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας άφοβα, χωρίς να σας λέμε «μη, δεν κάνει, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Θα χαμογελάσουν και πάλι τα όμορφα ματάκια σας και θα απαλλαχθούν από τα ερωτηματικά και τις τόσες απορίες, θα γίνει πάλι το βλέμμα σας καθάριο και θα κουβαλά όλη την παιδικότητα που του πρέπει.

Θα βγείτε πάλι Κυριακάτικες βόλτες και δεν θα βλέπετε πια σκυθρωπά, καλυμμένα πρόσωπα και μάτια στο έδαφος.

Αγγελάκια μου…

Θα σας επιστραφεί πίσω ο καιρός που χάσατε, οι μέρες, οι ώρες, η ανεμελιά σας, η ζωή σας και θα είναι όλα όπως πρώτα και εσείς θα επιστρέψετε στον παράδεισο της αθωότητάς σας όπως αρμόζει σε όλους τους αγγέλους.

Δεν θα υψώνονται πια τόσες απαγορεύσεις επιβλητικές και μεγάλες πάνω από τα κεφαλάκια σας και εσείς θα είστε αυτό που πρέπει να είστε και που τώρα σας κλέβουμε αυθαιρέτως και ευθαρσώς. Παιδιά.

– Οι άγγελοι ανήκουν στον παράδεισο –

~ Εύα Κοτσίκου ~

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.