Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η νέα Barbie Ναόμι Οσάκα εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ

Η νέα Barbie Ναόμι Οσάκα εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ

Η νέα κούκλα Barbie με μοντέλο το αστέρι του τένις Naomi Osaka εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της, τη Δευτέρα. Η νέα κούκλα είναι μέρος της σειράς Barbie Role Model, όπου η τενίστρια κρατά ρακέτα τένις Yonex, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας παιχνιδιών Mattel. Η Naomi Osaka φοράει ενδυμασία τένις Nike και λευκό καπέλο. Η ίδια έγραψε στο Twitter ότι φορούσε τη στολή αυτή στο Australian Open 2020.

“Ελπίζω να υπενθυμίζει σε κάθε παιδί ότι μπορεί να είναι και να κάνει οτιδήποτε”, έγραψε η Osaka στο tweet της.

Η 23χρονη κέρδισε τον πρώτο της τίτλο grand slam το 2018. Η νικήτρια του τετραπλού grand slam έχει αναφέρετε συχνά σε ζητήματα αναγνώρισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη φυλετική αδικία και την ψυχική υγεία κατά τη διάρκεια συνεντεύξεών της. 

Είναι η δεύτερη φορά που η Osaka συνεργάζεται με τη Barbie, μετά την εμφάνισή της το 2019 ως μία από τις κούκλες Shero της μάρκας. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Netflix κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για μια σειρά ντοκιμαντέρ “Naomi Osaka”, η οποία επικεντρώνεται στη ζωή της και στους αγώνες της. Η σειρά Netflix θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου.

Η Naomi Osaka θα επιστρέψει στο ανταγωνιστικό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά την αποχώρησή της από το Γαλλικό Όπεν, επικαλούμενη λόγους ψυχικής υγείας. Αργότερα ανακοίνωσε ότι έχει επίσης αποσυρθεί από το φετινό τουρνουά Wimbledon.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.