Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Νέα, τεράστια αλλαγή στο Instagram

Νέα, τεράστια αλλαγή στο Instagram

Το instagram μας εκπλήσσει κάθε τόσο με διάφορες αλλαγές, νέες επιλογές και εκπλήξεις. Τι νέο μάθαμε; Πρόκειται να λανσάρει περιεχόμενο επί πληρωμή ξεκινώντας πιλοτικά από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να κάνουν εγγραφή σε influencers και θα πληρώνουν ένα ποσό με το μήνα ώστε να βλέπουν αποκλειστικό περιεχόμενο.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά Stories και live streams. Και βέβαια θα ξεχωρίζουν από τους απλούς χρήστες, αφού θα έχουν ένα μωβ ταμπελάκι δίπλα στο όνομά τους όταν αλληλεπιδρούν με σχόλια ή άλλους τρόπους με τον influencer. Χρήστες δυο ταχυτήτων; Θα δούμε πως θα το εκλάβουν όσοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα υπάρχουν διάφορα συνδρομητικά πακέτα για να επιλέξει κάποιος. Η μηνιαία συνδρομή μπορεί να ξεκινά από 0,99 δολάρια και να φτάνει μέχρι και τα 99,99 δολάρια ανά μήνα, δίνοντας πρόσβαση σε ανάλογο περιεχόμενο. Άρα μιλάμε για χρήστες πολλών ταχυτήτων.

Εκτός από τον χρήστη, δηλαδή, και ο κάθε influencer θα μπορεί να διαλέξει το ποσό που θα χρεώνει και όλα τα χρήματα θα μένουν σε αυτόν, αφού το Instagram ξεκαθάρισε πως δε θα αρχίσει να παίρνει ποσοστό από τα κέρδη μέχρι το 2023. Από εκεί και έπειτα κάτι θα βγάζει, αλλά τί;

Το instagram εν τέλει νοιάζεται για όλους! Έτσι, θεωρεί ότι αυτός είναι ένας τρόπος να εξασφαλίσουν οι infuencers ένα σταθερό εισόδημα από το περιεχόμενο που παράγουν.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.