Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μια ζεστή αλλαγή…

Μια ζεστή αλλαγή…

Μήπως έχετε βαρεθεί τα μαλλιά σας? Όλες μας θέλουμε μια αλλαγή κατά περιόδους, όμως μας είναι δύσκολο πολλές φορές να αποφασίσουμε και βέβαια δεν ξέρουμε πάντα τις ανάγκες των μαλλιών μας. Γι΄ αυτό είναι δίπλα μας οι ειδικοί!

Η Κυρία Νένια Ηλιάδη είναι μια εξαιρετική, καλλιεργημένη και πολύ ταλαντούχα …ειδική! Τη γνωρίσαμε στο κομμωτήριό της, μας μίλησε για εκείνη, για τις σπουδές της και την αγάπη της για την κομμωτική. Είναι πρόθυμη να μοιραστεί μαζί μας πολλές από τις γνώσεις της και να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές. Θα μας μιλήσει στην πορεία για πολλά θέματα, για νέες θεραπείες που είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά και θα μας προτείνει λύσεις για οτιδήποτε μπορεί να μας απασχολήσει, σχετικά με τα μαλλιά μας.

Σήμερα μας προτείνει μια ζεστή αλλαγή: « Ήρθε η ώρα να δώσουμε χρώμα και κίνηση στα μαλλιά μας! Τι θα λέγατε να ζωντανέψουμε τις χλωμές μέρες του χειμώνα; Να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας με ζεστά χρώματα, διαφορετικά από τα συνηθισμένα! Χρησιμοποιώντας βαφές χωρίς αμμωνία, δημιουργούμε πλέον ένα άψογο αποτέλεσμα. Μια όμορφη πρόταση είναι το ανοιχτό κόκκινο με μυστικές χρωστικές σταγόνες και λίγο «ξανοιχτικό» που θα  απογείωση του χρώματος. Μια άκρως καλλιτεχνική δημιουργία που αναδεικνύει την ομορφιά και τη προσωπικότητα μιας γυναίκας. Χρώμα και κύμα λοιπόν για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.»

«Μια πρόταση από την Κα Νένια  Ηλιάδη και το «Zigzag hair designs» στην Μακεδονήτισσα, Λευκωσία. Τηλέφωνο :22350063»

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.