Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μητέρα: Ένα μαγικό πλάσμα ανεκτίμητης αξίας

Μητέρα: Ένα μαγικό πλάσμα ανεκτίμητης αξίας

Πιστεύεις στις νεραΐδες; Στους αγγέλους; Αν όχι, θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι κάνεις λάθος. Γιατί, από τη στιγμή που γεννήθηκες, έχεις στο πλευρό σου και τα δύο. Μην απορείς και μην ψάχνεις γύρω σου να δεις που κρύβονται. Πρόκειται για ένα και μοναδικό, υπαρκτό πρόσωπο. Τη μητέρα σου.

Μητέρα, μάνα, μανούλα, μαμά ή μάνη ( έτσι με φωνάζει η δική μου νεραϊδοκόρη ). Όπως και να την αποκαλέσεις, όπου κι αν βρίσκεται, είτε είναι δίπλα σου είτε χιλιόμετρα μακριά, είναι πάντα παρούσα με τη σκέψη, την έγνοια και τις συμβουλές της.

Τώρα θα γελάσεις λιγάκι ίσως. Σου θυμίζει κάτι η φράση: «Ζακέτα να πάρεις»; Τη λέμε για αστείο τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι μια ένδειξη αγάπης και η απόδειξη ότι για τη μάνα θα είσαι πάντα το μικρό της, που χρειάζεται φροντίδα και προστασία.

Όλες οι μητέρες περνούν πολλά, κάνουν θυσίες και προσφέρουν τον ίδιο τους τον εαυτό χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Γενναίες, ακούραστες και μάχιμες, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες για όλα. Τα καταφέρνουν και τα προλαβαίνουν όλα, πριν από εμάς για εμάς. Κι όλα αυτά είναι που τις καθιστούν μαγικά και πολύτιμα πλάσματα.

 

Αν έχεις γίνει και η ίδια μάνα, όλα τα παραπάνω τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Έχεις καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος σου. Και πόσο ανεκτίμητος άνθρωπος είναι η δική σου μητέρα. Όσο και αν μεγαλώσει, θα είναι ο φύλακας άγγελός σου, όπως είσαι αντίστοιχα κι εσύ για το ή τα παιδιά σου.

Αλλά και αν δεν έχεις ακόμη παιδί, να θυμάσαι ότι είσαι ένα υπέροχο άτομο, όπως όλες οι γυναίκες. Είσαι ένα παντοτινό παιδί, γεμάτο συναισθήματα και έχεις να δώσεις πολλά σε όσους μπορούν να το νιώσουν και σε όσους το αξίζουν. Να είσαι σίγουρη γι΄ αυτό.

Το βέβαιο είναι ότι η μάνα είναι μία και πρέπει να τη θυμόμαστε και να την τιμούμε κάθε μέρα κι όχι μόνο τη σημερινή. Την ημέρα της μητέρας. Μια αγκαλιά, ένα σ΄ αγαπώ, είναι αρκετά για να την κάνουν να νιώσει την αγάπη σου και μια πληρότητα που θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.