Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ : “ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.”

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ : “ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.”

  1. Εφόσον σε διακόψαμε από τα γυρίσματα για να μας παραχωρήσεις αυτή τη συνέντευξη, θα ήθελα αρχικά να μας πεις τι κάνεις αυτό τον καιρό και κατ επέκταση που θα σε δούμε στο άμεσο μέλλον.
    “Έχω πάρει ένα ρόλο στη γνωστή σειρά Τατουάζ. Είναι ένας βασικός ρόλος λίγων επεισοδίων. Υποδύομαι μια μητέρα που έχασε το παιδί της 3 χρόνια πριν και τώρα βοηθά έναν αστυνομικό να εξιχνιάσει εάν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας γιατί πιστεύει ότι εκεί έχει καταλήξει το παιδί της. Δε θα πω κάτι περισσότερο, τα υπόλοιπα στην οθόνη!”
  2. Μίλησε μας για τις σπουδές σου και την έως τώρα πορεία σου.
    “Ξεκίνησα με μια πρώτη σπουδή ως γραφίστας γιατί είχα υποτροφία και δεν ήθελα να την αφήσω ανεκμετάλλευτη. Μόλις τέλειωσα τις σπουδές μου μπήκα στη δραματική σχολή που ήταν αυτό που ήθελα κάνω κανονικά. Στην αρχή ασχολήθηκα με το θέατρο ενόσω ήμουν στη σχολή. Στη συνέχεια ασχολήθηκα επαγγελματικά περισσότερο με το θέατρο και τον κινηματογράφο και λιγότερο με την τηλεόραση. Τα αγαπώ και τα τρία, αλλά ξεχωρίζω τον κινηματογράφο διότι τον θεωρώ πιο δύσκολο και με ιντριγκάρει πιο πολύ το αποτέλεσμα που βγαίνει.”
  3. Γνωρίζω ότι έχεις εργαστεί και ως μοντέλο. Αληθεύει;
    “Όντως έχω ασχοληθεί με το modeling όταν ήμουν πιο μικρή. Δεν ήταν όμως αυτό που ήθελα να κάνω. Με παρότρυνε το περιβάλλον μου. Το δοκίμασα, ασχολήθηκα για λίγο καιρό, αλλά αυτό που πάντα ήθελα ήταν η υποκριτική και εκεί κατέληξα.”
  4. Είχες τη στήριξη της οικογένειάς σου στην επιλογή σου να γίνεις ηθοποιός;
    “Η μητέρα μου ήταν εναντίον, αλλά στην πορεία, όταν είδε κι εκείνη το χώρο αυτό από κοντά το αποδέχτηκε.”
  5. Έχεις ένα παιδάκι. Πως τα καταφέρνεις να ανταπεξέρχεσαι σε όλους τους ρόλους σου;
    “Έχω ένα κοριτσάκι τριάμισι χρονών που κάνει για δέκα. Είναι ζωηρή και υπερκινητική. Εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από τη μαμά μου, αλλιώς ειλικρινά δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα. Όταν δε δουλεύω όμως, προσπαθώ να περνάω πολύ χρόνο με την κόρη μου.”
  6. Ως μονογονιός έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες; Πιστεύεις ότι μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει μόνη της;
    “Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν γενικά. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι στη φύση μας και περνούν όλα από το χέρι μας. Χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω τους άντρες. Προσωπικά για εμένα ο ρόλος του μονογονιού ήταν από την αρχή δύσκολος. Δυσκολεύτηκα από την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Μετά τη γέννησή του, το παιδί είχε παλινδρόμηση. Έπρεπε να είναι κάποιος συνέχεια από πάνω του και αυτή ήμουν εγώ. Όμως έχουμε απίστευτες δυνάμεις μέσα μας και τις ανακαλύπτουμε μόνο όταν πρέπει και όταν χρειαστεί.”
  7. Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Ασχολείσαι πολύ με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση;
    “Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Στην καθημερινότητά μου ασχολούμαι ελάχιστα διότι δεν έχω χρόνο και είμαι και πολύ απλή σαν άνθρωπος. Δεν πηγαίνω σε κομμωτήρια, αισθητικούς κλπ. Ξέρω ότι όταν το λέω αυτό δεν γίνομαι πιστευτή. Όσο για το σώμα μου, επειδή γυμναζόμουν από μωρό, πιστεύω ότι το σώμα θυμάται και γι’ αυτό διατηρείται. Έχω να πάω γυμναστήριο τέσσερα χρόνια. Ασχολούμαι με το χορό αλλά δεν είναι το ίδιο.”
  8. Έχεις ελεύθερο χρόνο; Έχεις κάποιο χόμπι;
    “Έχω πολλά ενδιαφέροντα αλλά επειδή προσπαθώ να περνάω πολλές ώρες με το παιδί μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να ζω την κάθε στιγμή μαζί της. Να μην αφήνω να περνάει ο χρόνος ανεκμετάλλευτος. Έτσι θα με βρει κανείς σε παιδότοπους, κάνοντας τραμπολίνο, τσουλήθρα, κούνια… Πριν το παιδί ασχολούμουν με το τραγούδι, ζωγράφιζα, αλλά τώρα τα έχω παραγκωνίσει.”
  9. Πιστεύεις ότι το επάγγελμα του ηθοποιού περνάει κρίση; Εμπλέκεται ενδεχομένως η οικονομική κατάσταση και η κρίση που περνάει η τηλεόραση;
    “Πιστεύω ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλα τα επαγγέλματα και όχι μόνο εκείνο των ηθοποιών. Στο δικό μας επάγγελμα νομίζω φταίει κυρίως το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να μπουν στο χώρο άτομα που δεν έχουν τελειώσει τη δραματική σχολή και βέβαια τα καταφέρνουν με κάποιο τρόπο. Οπότε αυτό στερεί το δικαίωμα και τις ευκαιρίες από τους ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, είναι η δουλειά τους και έχουν εμπειρία. Θεωρώ ότι είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό.”
  10. Εάν σου γινόταν μια πολύ καλή πρόταση για μια μεγάλη θεατρική παράσταση ή κινηματογραφική ταινία στο εξωτερικό θα δεχόσουν;
    “Αν έβρισκα τρόπο να πάρω και την κόρη μου μαζί μου, θα το έκανα σίγουρα.”
  11. Έχεις κάποια όνειρα που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις;
    “Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Με τον ερχομό της κόρης μου θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη. Δε θα ήθελα να ζητήσω κάτι άλλο. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Μόνο να έχω την υγεία μου για να μπορώ να στηρίζω το παιδί μου και τους γύρω μου που με έχουν ανάγκη.”
  12. Από την απάντηση σου αυτή, συμπεραίνω ότι είσαι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο της ζωής σου.
    “Είμαι ήρεμη και κατασταλαγμένη. Δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή μου. Είμαι καλά.”
  13. Θέλεις να μας πεις λίγα πράγματα για την τελευταία κινηματογραφική ταινία που έκανες;
    “Η τελευταία κινηματογραφική δουλειά που έκανα ήταν μια μεγάλου μήκους ταινία του κύριου Μαρκίδη, το «Μαζί τα φάγαμε». Είχα μια μικρή συμμετοχή αλλά με ένα ρόλο που έκανε αίσθηση! Η ταινία ήταν διάρκειας περίπου δύο ωρών αλλά όσοι την είδαν θυμούνται την Κύπρια με τη γούνα! Ήταν σημαντικός ρόλος, έβγαλε γέλιο κι εγώ πέρασα πολύ ωραία στα γυρίσματα . Νιώθω υπερήφανη που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Πιστεύω ότι η δουλειά αυτή θα μου ανοίξει κάποιες πόρτες συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.”
  14. Στο χώρο εργασίας έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες ή άνιση μεταχείριση ως γυναίκα;
    “Σίγουρα υπάρχουν ίντριγκες, πισώπλατες μαχαιριές κλπ όπως παντού. Άνιση μεταχείριση νομίζω όχι. Είναι γεγονός όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις φιλοδοξίες κυρίως των μικρότερων κοριτσιών και την ανάγκη για δουλειά ακόμη και μεγαλύτερων ηθοποιών. Δεν έχει τύχει μόνο σε εμένα, συμβαίνει γενικά.”
  15. Θα σε απολαύσουμε και στο θέατρο φέτος εκτός από την τηλεόραση;
    “Θέατρο είχα κάνει τα προηγούμενα δυο χρόνια. Φέτος θα κάνω ένα διάλειμμα. Είμαι βέβαια ανοιχτή σε προτάσεις καθώς ο ρόλος μου στο Τατουάζ θα είναι για λίγα επεισόδια.”

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.