Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μέτρα και ημίμετρα…

Μέτρα και ημίμετρα…

Δευτερούλα σήμερα και ξύπνησα ορεξάτη για καυγά. Χαχα! Ε μια μάχη την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Δικό μου αυτό!

Βγήκατε καθόλου το Σαββατοκύριακο; Που πήγατε; Εγώ βγήκα μόνο για να πάω το παιδί μου σε ένα σπίτι φίλων και την επομένη σε μια καφετέρια. Αλλά έπρεπε και να πάω να το πάρω το σπλάχνο μου. Το πηγαινε έλα μου έπεσε βαρύ. Είχα ξεσυνηθίσει.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, Είναι αυτά που είδαν τα ματάκια μου. Μιλάμε για πλήρη τήρηση των μέτρων προστασίας! Κεντρικό μπαράκι όπου γινόταν ο χαμός. Πατείς με, πατώ σε!

Δεν ξέρω με τι είδους μέτρο τοποθέτησαν τα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο, πάντως οι παρέες ήταν σε φάση “φιλιούνται αγκαλιάζονται. Άρα δυο μέτρα απόσταση σίγουρα δεν είχαν. Τα ίδια διάβαζα και για του Ψυρρή στην Αθήνα.

Τα περιπολικά εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι έκαναν. Μάλλον ξέρω. Ήταν σε γνωστό φούρνο που διανυκτερεύει και έτρωγαν. Άνθρωποι είναι και οι αστυνομικοί, απολύτως σεβαστό και αποδεκτό.

Πραγματικά είμαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να μείνει σπίτι για πάντα. Και δε με νοιάζοι αν η καραντίνα επιστρέψει. Με νοιάζει όμως να μην επιστρέψει δριμύτερος ο ιός με την κορώνα και θρηνήσουμε θύματα. Είδατε το δημοσίευμα της New York Times χθες; Συγκλονιστικό! Όπως και η μαρτυρία του δημοσιογράφου Δημήτρη Φιλιππίδη στη διαδικτυακή εκπομπή μου Talk To G.

Βγείτε λοιπόν και διασκεδάστε. Τι πιο φυσιολογικό; Όμως μην ξεχνάτε ότι μπορεί να τέλειωσε το lockdown και το curfew, αλλά η πανδημία δεν τελείωσε και δεν ξέρουμε πότε θα ησυχάσουμε και πότε θα ζήσουμε ξένοιαστοι ξανά.

1 Comment