Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

#Μένουμε_Σπίτι: Πώς περνούν τα 12 ζώδια στην καραντίνα;

#Μένουμε_Σπίτι: Πώς περνούν τα 12 ζώδια στην καραντίνα;

Πως περνούν τα 12 ζώδια στην καραντίνα; Σούπερ ή θέλουν να κόψουν τις φλέβες τους με το νυχοκόπτη; Ας δούμε τη χιουμοριστική πλευρά του συνεχόμενου εγκλεισμού, συνοδευόμενη από το gif, που χαρακτηρίζει απόλυτα την κατάστασή του!

Κι εκεί που μπήκε η άνοιξη και τα λουλούδια ανθίσαν, σκάει η είδηση του κορονοϊού και χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας! Πάνω που πήγαμε να συνέλθουμε από το σοκ, βγαίνει και η εντολή του κλεισίματος στο σπίτι και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας… Κάπου εκεί τα παίξαμε όλοι. Άλλοι βλαστήμησαν που ευχήθηκαν να κρατούσε η Κυριακή όλη την εβδομάδα, αλλοί πήραν το αίμα τους πίσω από αυτούς που τους κατηγορούσαν ότι άραζαν στον καναπέ και ξίνονταν, κι άλλοι έπαθαν κρίση. Περνούν οι μέρες, παραμένουν κλεισμένοι μέσα και δεν την παλεύουν.

Ας πάμε να δούμε πώς περνά το κάθε ζώδιο στην καραντίνα μέσα από ένα χιουμοριστικό gif που χαρακτηρίζει απόλυτα την κατάστασή του!

ΚΡΙΟΣ: Κριέ μου, τι σου ‘μελλε να πάθεις; Κλεισμένος 24 ώρες το 24ωρο μεσ΄ στο σπίτι. Σε ποιον να μιλήσεις, με ποιον να κοντραριστείς, με ποιον να μαλλιοτραβηχτείς, να εξαπολύσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου; Τι μένει; Ο εαυτό σου! Κριός vs Κριού = Χ

ΤΑΥΡΟΣ: Έλα που σε χάλασε τώρα! Μεταξύ μας μιλάμε. Κάθε μέρα Κυριακή. Εκείνη η αναθεματισμένη η λιγούρα να μην σε έπιανε και όλα κομπλέ. Δεν θα χωράς να βγεις από την πόρτα του σπιτιού έτσι όπως το πας…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και στο facebook τσάταρες, και στο instagram πόσταρες, και στο twitter σπάμαρες και ο καλύτερος πελάτης κινητής έγινες… μα ο χρόνος δεν περνάει. Εκείιιιιι, 1η μέρα καραντίνας, 4η μέρα καραντίνας, 28η μέρα καραντίνας…Κάπου λίγο ένα έλεος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο επόμενος master chef είναι εδώ! Τι να σου πουν οι Κοντιζάδες και οι Πετρετζίκηδες, αγάπη μου; Αφού εξάντλησες την ντόπια, περιέλαβες και τις ξένες κουζίνες. Με τα δυο χεράκια έπλασες κουλουράκια, ζύμωσες ψωμί, έφτιαξες σούσι, πουτίγκα, στρούντελ κι ένα καζάνι τορτελίνια γεμιστά με σπανάκι και ρικότα… Άντε να δούμε ποιος θα τα φάει όλα αυτά…

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος που τόσο λαμπερός και επιβλητικός έλαμπε, σκεπάστηκε από το μαύρο πέπλο του κοροναϊού.”Ωιμέ!” βροντοφώναξες, πριν σωριαστείς στην αρχοντική σου πολυθρόνα, ως μια άλλη Βίρνα Δράκου.”Τι καραντίνα μου λες, χρυσό μου; Τι εγκλεισμός; Αδύνατον να αρρωστήσω. Είμαι Λέοντας”

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:”ΙΟΣ; ΠΟΥ;” τσίριξες και έτρεξες στο σούπερ μάρκετ να αρπάξεις ότι περιέχει χλώριο και έπειτα στο φαρμακείο για μάσκες και γάντια και μετά στη Nasa να προμηθευτείς στολές αστροναυτών τελευταίας τεχνολογίας, έτσι για να ‘σαι καλυμμένη από όλες τις μπάντες. Κλείστηκες σπίτι σου και με αποφασιστικότητα πρώταξες το αντισηπτικό σπρέι στον ιό, φωνάζοντας ”Ελάτε να τα πάρετε”!

ΖΥΓΟΣ:”ΤΙ; Καραντίνα; Εγκλεισμός; Δεν καταλαβαίνω” απάντησες στο ταίρι σου, όταν το κάλεσες σπίτι για ”netflix and chill” και εκείνο σου αρνήθηκε. Έβαλες τα κλάματα, πήρες αγκαλιά τη γαβάθα με τα ποπκόρν και έκατσες μόνος να δεις όλες τις σειρές που βλέπατε μαζί, αναπολώντας όλες τις στιγμές της πελούσιας κοινωνικής ζωής σου. Ψυχούλα μου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξερόβηξες ή ήταν η ιδέα μου; Κρυμμένος στις σκιές, ίσως και να σκέφτεσαι τις ένδοξες στιγμές της “μαύρης πανούκλας”, ίσως και όχι. Ίσως, πάλι, να σκέφτεσαι ότι ο ιός είναι μια μορφή δικαιοσύνης, ίσως πάλι και όχι. Κανείς δεν ξέρει. Εσύ και μόνο εσύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ποιος τόλμησε να σε κλείσει στους τέσσερεις τοίχους; Ποιος είναι αυτός ο κορόνας ο ιός -τέλος πάντων- που σε αναγκάζει, εσένα το ελεύθερο πουλί να μείνεις μέσα στο κλουβί; Ωσάν τους Μεσσολογγίτες κι εσύ, σκέφτεσαι όλη μέρα κι όλη νύχτα την ηρωική σου έξοδο! Γιούργιιιιιιιαααααα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Και πυρηνική έκρηξη να γίνει, εσένα το μόνο που θα σε καίει θα ‘ναι αν έστειλες μέιλ ή αν το πρότζεκτ προχωράει. Ιοί, πανδημίες και κουραφέξαλα! Η δουλειά να βγει, παιδιά. Ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε; Έτσι κι αλλιώς πάντα χρειάζεται κάποιος να παραμένει ψύχραιμος σε περιόδους κρίσεων και να βάζει πλάτη. Αλλιώς, όλα θα πάνε κατα διαόλου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού ανέλυσες όλες τις θεωρείες για συνωμοσιές που κρύβονται πίσω απο τον ιό, αποφάσισες να το ρίξεις στις επιστήμες. Κάθεσαι και διαβάζεις όλο το wikipedia για παλιές πανδημίες, σκεπτόμενος λύσεις που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα. Έπιασες κατσαβίδια και τροχούς, όλες τις πληροφορίες για ρομποτική και κβαντική φυσική αποφασισμένος να δώσεις τη λύση. Γατάκιαααα!

ΙΧΘΥΕΣ: “Τι έχουμε; Πότε συνέβει αυτό; Χμμμμμ, τώρα που το λες κάτι μου φάνηκε περίεργο, αλλά δεν έδωσα σημασία” Είπες και προσπάθησες να θυμηθείς.. Μάταιος κόπος. Ένα κενό υπάρχει στο μυαλό σου! ”Πφφφ, δεν βαριέσαι” μουρμούρισες και έπεσες για ύπνο.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.