Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κλείστε τα μάτια για λίγα λεπτά και σκεφτείτε…

Κλείστε τα μάτια για λίγα λεπτά και σκεφτείτε…

Ας θυμηθούμε λίγο τα παιδικά μας χρόνια. Ή κάποιες στιγμές των παιδιών μας. Ό,τι έρχεται πιο εύκολα στη μνήμη μας. Θυμάστε τι συνέβαινε μέσα μας, στην ψυχούλα μας, όταν περιμέναμε κάτι που θέλαμε πολύ; Κάτι που μας είχαν υποσχεθεί. Αν δεν μπορείτε να το επαναφέρετε και να το νιώσετε με ανοιχτά μάτια, καθήστε σε ένα ήσυχο μέρος, στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, κλείστε τα μάτια, συγκεντρωθείτε για λίγα λεπτά και σκεφτείτε.

 

Ξέρω ακριβώς τι νιώθετε. Ένα φτερούγισμα. Μια αγωνία και ανυπομονησία. Κάτι που σας κάνει να θέλετε να χοροπηδάτε, λες και έχετε καταπιεί ελατήριο. Ναι, σαν παρδαλά κατσικάκια σε καταπράσινο λιβάδι. Ωραία. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Να αισθανθείτε ξανά αυτόν τον ασυγκράτητο, παιδικό ενθουσιασμό. Την τρέλα που μας έκανε όλες και όλους να είμαστε σε θέση να κάνουμε τη νύχτα μέρα και το χειμώνα καλοκαίρι, προκειμένου να έρθει η ώρα που περιμέναμε με τόση λαχτάρα. Ό,τι κι αν περιμέναμε, μια εκδρομή, ένα καινούργιο παιχνίδι ή μια παράσταση μπαλέτου (πόσο εγώ!!!😍), ήταν μια απίστευτη πηγή ενέργειας και μια καταπληκτική κινητήρια δύναμη.

 

Ας επανέλθουμε τώρα στο σήμερα, στη δική μας πραγματικότητα. Πεζή ή πολύχρωμη. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες, υπάρχει τρόπος να βρούμε και να αντλήσουμε παρόμοια δύναμη με εκείνη που νιώσαμε πριν να μας κατακλύζει. Το πρώτο βήμα είναι ο στόχος. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός ή μεγάλος θα είναι, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να τον ζωγραφίζουμε κάθε φορά με τα πιο όμορφα και ζωηρά χρώματα. Έτσι ώστε να τον βλέπουμε μπροστά μας να μας προσκαλεί να τον κατακτήσουμε με λαχτάρα.

 

Τα επόμενα βήματα έρχονται σχεδόν αυτόματα. Γιατί η έλξη προς το στόχο μας κρατάει σε κίνηση, σε εγρήγορση. Άλλοι περπατάμε γρήγορα, άλλοι τρέχουμε προς τον στόχο. Ο καθένας με τον δικό του ρυθμό. Το βασικό είναι να μη χαμηλώνουμε τα μάτια ούτε λεπτό. Να μη χάνουμε οπτική επαφή με τον προορισμό μας. Όταν θέλουμε κάτι πολύ, με τρέλα , σαν μικρά παιδιά, τότε σίγουρα μπορούμε να το καταφέρουμε!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.