Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κάθε στιγμή χωρίς φόβο, να την απολαμβάνεις.

Κάθε στιγμή χωρίς φόβο, να την απολαμβάνεις.

Διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές ενδεχομένως να σκεφτείς ότι δε σε αφορούν τα γραφόμενα ή ότι πρόκειται για άλλο ένα γλαφυρό και κοινότυπο κείμενο.  Όλα όσα ακολουθούν είναι σκέψεις που προέκυψαν από συμβάντα, από γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς πως όλα είναι ρευστά κι αβέβαια. Καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος, παρά την μεγάλη του εξέλιξη και τα θαυμαστά επιτεύγματά του, είναι ανύμπορος μπροστά στη φύση, στην ανώτερη δύναμη και το πεπρωπένο.

Είμαστε άνθρωποι. Μας παρασύρει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μας, οπότε, συνήθως, δεν έχουμε χρόνο για φιλοσοφικές σκέψεις και αναζητήσεις. Πολλές φορές, η σιγουριά, ο εγωϊσμός και η έπαρση μας φουσκώνουν τα μυαλά και μας κάνουν να αισθανόμαστε άτρωτοι. Η απληστία, η αχαριστία μας κάνουν να μην εκτιμούμε τίποτα. Άλλοτε πάλι η μιζέρια, η γκρίνια μας κατατρώγουν την ψυχή και χάνουμε το νόημα της ζωής.

Να θυμάσαι όμως. Κάθε στιγμή που μπορείς να ζεις χωρίς φόβο, να την απολαμβάνεις. Κάθε φορά που μπορείς να αναπνέεις ανεμπόδιστα, να παίρνεις βαθιές ανάσες. Και για όλα αυτά θα πρέπει να είσαι πραγματικά ευγνώμων. Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου υπερβολικό, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ανά πάσα στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν.

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι αυτό που συμβαίνει τώρα. Μόνο τώρα. Δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις για το “σε λίγο”, το “μετά”, το “αύριο”. Το ζήσαμε και το ζούμε τις τελευταίες μέρες. Το εμπαιδώσαμε πιστεύω!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.