Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Θεματικά κοσμήματα Fairy Dreams

Θεματικά κοσμήματα Fairy Dreams

Fairy Dreams! Μια συλλογή από υπέροχα θεματικά κοσμήματα που δημιουργεί με αγάπη, έμπνευση και φαντασία η δυναμική Χλόη Φιλίππου. Μετά από προτροπή μιας πολύ καλής της φίλης, ξεκίνησε το νέο εγχείρημά της τον Ιούλιο του 2016 και συνεχίζει δυναμικά. Συνάντησα τη Χλόη και μιλήσαμε για τις δημιουργίες της αλλά και για πολλά άλλα! Την ευχαριστώ πολύ!

Θα ήθελα πρώτα από όλα να μας πεις πως επέλεξες το όνομα αυτό.

Πάντα αγαπούσα τις νεράιδες  και έτσι, μετά από αρκετή σκέψη, προέκυψε το όνομα Fairy Dreams (νεραϊδίσια όνειρα)  καθώς και το λογότυπο με τα φτερά. Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε πολύ να έπαιρνα ένα δώρο σ’  ένα ωραίο κουτάκι με μια ευχή. Έτσι και έγινε. Στις 4 Ιουλίου του 2016 τα Fairy Dreams έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά σε Κοσμηματοπωλείο.

Περιέγραψέ μας με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι τα «θεματικά κοσμήματα» και πως κατασκευάζονται.

Το κάθε κόσμημα που δημιουργώ συνοδεύεται από ένα γνωμικό ή μια ευχή για αυτό και τα Fairy Dreams χαρακτηρίζονται ως θεματικά και κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά λόγω της παρουσίασης τους.

Οι δημιουργίες μου απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ προσιτές οικονομικά. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Κύπρο. Χρησιμοποιώ υλικά όπως καθαρό ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες, αιματίτη, μαργαριτάρια και πολλά άλλα  που δένονται σε μεταξωτά κορδόνια διαφόρων χρωμάτων ή σε λεπτές αλυσίδες από ασήμι. 

Ο σχεδιασμός γίνεται εξ ολοκλήρου από μένα παίρνοντας έμπνευση από τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο και από τις εκθέσεις κοσμημάτων που επισκέπτομαι παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας στο χώρο του κοσμήματος.   Σχέδια όπως η ονειροπαγίδα, το δεντράκι της ζωής, το άπειρο, ο κύκλος της ζωής, τα φτερά, η μπαλαρίνα, η ράβδος της ισορροπίας, τo αστεράκι και πολλά άλλα αποτελούν κάποια από τα σχέδια της σειράς.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι όλα τα σχέδια μας μπορούν να γίνουν και σε χρυσό Κ9 και Κ18 κατόπιν παραγγελίας.

Πώς εμπνεύστηκες την ιδιαίτερη συλλογή ROSΕ COLLECTION;

Η συλλογή αυτή είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη μου νονά που έχασα πριν λίγο καιρό και η οποία είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κόσμημα. Είχε στη συλλογή της υπέροχα κομμάτια. Ξεκίνησα λοιπόν να προσθέτω στη σειρά κάποια σχέδια εμπνευσμένα από τη προσωπική της συλλογή. Σε αυτή τη συλλογή έχω συμπεριλάβει και τα Cameos που ήταν ο αγαπημένος της τύπος κοσμήματος. Είναι μια συλλογή με ξεχωριστά κομμάτια και χαίρομαι ιδιαίτερα που αγαπήθηκαν και αποτελούν τη ναυαρχίδα της σειράς.

Που μπορούμε να βρούμε τα Fairy Dreams;

Τα Fairy Dreams μπορείτε να τα βρείτε σε 25 καταστήματα σε ολόκληρη τη Κύπρο. Τα καταστήματα αυτά όσο και τα σχέδια της σειράς μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα μας στο Facebook “Fairy Dreams Jewellery”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.