Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Θέλω διακοπές από τις διακοπές!!

Θέλω διακοπές από τις διακοπές!!

Και έρχεται μια ωραία πρωία που έρχεται το παιδί σου, το καμάρι σου, και σου λέει (μετά από 15 μέρες που γιορτάζαμε την αγία…καθίστρα μαζί με τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά!) : «Δεν μπορώωωω! Θέλω διακοπές!». Διακοπές από τις…διακοπές πουλάκι μου; Τι να πεις τώρα; Συμφώνησα για πρώτη φορά, αντί να είμαι ο αντίλογος, η φωνή της λογικής και μια απλή, συνηθισμένη και σπαστική μάνα.

Το κατανοώ απόλυτα. Κι αυτό γιατί αναγνωρίζω ότι πλέον τα μικρά μας δεν έχουν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Τρέχουν από το σχολείο στις δραστηριότητες με ενδιάμεσα ολιγόλεπτα διαλείμματα για φαγητό και τουαλέτα!! Και το βράδυ πέφτουν εξαντλημένα στο κρεβάτι τους, έχοντας διανύσει άλλη μια πανομοιότυπη, αναμενόμενη, αγχωτική και βαρετή μέρα.

Είναι ανησυχητικό. Το αντιλαμβάνεστε; Αντί να ζουν ξένοιαστα όπως απαιτεί η ηλικία τους, αντί να δημιουργούν αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια, καταφέραμε να καταστρέψουμε την παιδικότητά τους, να περιορίσουμε τη δημιουργικότητα  αλλά και τη φαντασία τους.

Συγχαρητήρια τόσο σε εμάς τους γονείς όσο και στο υπέροχο εκπαιδευτικό μας σύστημα! Ουδέν άλλο σχόλιο!  Καλή αρχή! Έχουμε αγώνα πάλι από αύριο!!!

Σας αγαπώ! Καλή Κυριακή!

( Νικουλίνι μου…αφιερωμένο!❤)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.