Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η συνεργασία της φύσης με την επιστήμη: Rivage – natural dead sea minerals

Η συνεργασία της φύσης με την επιστήμη: Rivage – natural dead sea minerals

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας, των μαλλιών μας και γενικά η φροντίδα για την διατήρηση και την ανάδειξη της ομορφιάς μας είναι για όλες εμάς τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες πλέον, το νούμερο ένα στην ατζέντα της καθημερινότητας μας. Στη σημερινή εποχή όπου βομβαρδιζόμαστε διαρκώς από νέα και πολλά υποσχόμενα προϊόντα, τα οποία διαφημίζονται και προωθούνται μέσω της τηλεόρασης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να επιστρέψουμε στη φύση και να εκμεταλλευτούμε τα πολύτιμα συστατικά που μας προσφέρει απλόχερα. Με αυτή τη σκέψη και την επιθυμία για το καλύτερο και ποιοτικότερο, κάνοντας μια έρευνα αγοράς με τη βοήθεια της φίλης μου Τάνιας Νικολοπούλου, ανακάλυψα την Rivage. Μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1996 να δημιουργεί προϊόντα αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική επίδραση της Νεκράς θάλασσας στην υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.

Η λάσπη, το νερό και τα άλατα είναι τα βασικά συστατικά που έχουν ιδιαίτερα οφέλη και χρησιμοποιούνται, αφού μελετηθούν και συνδυαστούν από μια διακεκριμένη επιστημονική ομάδα. Η Rivage συλλέγει και συνδυάζει τα καλύτερα ενεργά βότανα της φύσης με τα ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας έτσι ώστε να μας χαρίζει την μοναδική αίσθηση ενός spa στο σπίτι μας.

Πρόσφατα δοκίμασα κάποια από τα προϊόντα της Rivage. Καταρχήν να τονίσω ότι μπορούμε να βρούμε τη λύση σε πολλά προβλήματα της επιδερμίδας μας, έχοντας αρκετές επιλογές. Και το καλύτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντιπρόσωποι της εταιρείας στην Ελλάδα είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή προϊόντων. Παρακάτω προτείνω ορισμένα, βάσει της δικής μου εμπειρίας.

– Η Replenishing Anti-Age Cream έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, να καταπολεμά τις ρυτίδες και να ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και να καθυστερεί την εμφάνιση μελλοντικών ρυτίδων. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι η Replenishing Anti-Age Cream αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φρέσκια, λαμπερή και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

– Η Facial Mud Mask είναι ό,τι χρειάζεται για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, αφού πραγματικά απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις τοξίνες. Προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την ενυδάτωση που χρειάζεται. Το εντυπωσιακό για εμένα ήταν και η αίσθηση δροσιάς που αφήνει αλλά και η ευκολία με την οποία αφαιρείται. Αφού λοιπόν απλώσουμε την μάσκα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και τα χείλη μας, μόλις η λάσπη στεγνώσει (περίπου 20-25 λεπτά μετά την εφαρμογή της), την αφαιρούμε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μας, τρίβοντας με κυκλικές κινήσεις και απλά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Έτσι επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα την απολέπιση της επιδερμίδας.

– Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα και εντυπωσιάστηκα ήταν το Natural Mud Shampoo. Μετά τις διακοπές και την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί τα μαλλιά μου από τον ήλιο και τη θάλασσα, ήταν ό,τι χρειαζόμουν. Ένιωσα πραγματικά την αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και μετά το λούσιμο βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό η ξηρότητα που με προβλημάτιζε στις άκρες ενώ παράλληλα ένιωθα ανάλαφρες τις ρίζες, χωρίς λιπαρότητα. Τα σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας, η βιταμίνη Ε και η προ-βιταμίνη Β5 που περιέχει το σαμπουάν είναι τα συστατικά που υπόσχονται να τονώσουν και να βοηθήσουν την ανάπτυξη των μαλλιών. Και όλα αυτά προφανώς δεν είναι μόνο υποσχέσεις.


Θεωρώ ότι η αξία των καλλυντικών κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Σας προτείνω να μελετήσετε τα προϊόντα της Rivage στην Ελληνική ιστοσελίδα της και εν συνεχεία να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να τα παραγγείλετε online ή να επισκεφθείτε το κατάστημα στην Κηφισιά, εάν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Όσο για την Κύπρο, λίγη υπομονή και σύντομα θα είναι κοντά μας!

Rivage eshop: https://rivagecare.com/greece/

Facebook: @Rivage Greece

Instagram: @rivage_greece

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.