Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ… ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ… ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

Υπάρχουν στιγμές σε έναν αγώνα που είσαι πεπεισμένος 100% ότι δεν πρόκειται να σκοράρεις ποτέ. Η συνειδητοποίηση της αδυναμίας μιας ομάδας να επιβληθεί της αντιπάλου της αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους… φόβους του αθλητισμού. Όταν το… φαινόμενο του αήττητου όμως ξεφεύγει από την προσωπική διαμάχη και γίνεται κάτι… οικουμενικό, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Τα κορίτσια κάτω των 14 ετών του σωματείου YOUTH STARS κατέκτησαν το φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα κάτω των 14 ετών αήττητες. Συγκεκριμένα τα κορίτσια για να μπορέσουν να φτάσουν στη συγκεκριμένη επιτυχία, προετοιμάζονταν την τελευταία διετία αφού συμμετείχαν σε κοινά πρωταθλήματα κάτω των 12 ετών και αντιμετώπιζαν ομάδες αγοριών.

Στα 14 τους αγωνίζονται πλέον σε ξεχωριστό πρωτάθλημα από τ` αγόρια και έδειξαν πραγματικά τι αξίζουν πετυχαίνοντας 25 νίκες σε 25 παιχνίδια. Έτσι κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Η YOUTH STARS εδρεύει στην Λακατάμια και αποτελεί ένα νέο σχετικά σωματείο. Πέτυχε να ξεπεράσει παραδοσιακά μεγάλα σωματεία και να δείξει το δρόμο ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Η καλαθόσφαιρα γι` αυτά τα 14χρονα κορίτσια είναι τρόπος ζωής. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, λειτουργεί ως διαφυγή από την καθημερινότητα και τις κακές σκέψεις. Μπαίνουν στο γήπεδο και το μόνο που τις απασχολεί είναι να δαμάσουν τις αντίπαλες ομάδες. Είναι κάτι μαγικό, που μόνο όσοι ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα μπορούν να το καταλάβουν.

Στη χώρα μας, το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει φέρει ακόμη μεγάλες επιτυχίες. Όμως αυτά τα κορίτσια έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Αυτό το συναίσθημα της επιτυχίας αποτελεί τον οδηγό τους.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.