Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η Λίνα Γαβρά δημιουργεί περίτεχνα ρούχα από πολύχρωμα υφάσματα, μοτίβα και υφές. “Πίνακες ζωγραφικής” που συναρπάζουν!

Η Λίνα Γαβρά δημιουργεί περίτεχνα ρούχα από πολύχρωμα υφάσματα, μοτίβα και υφές. “Πίνακες ζωγραφικής” που συναρπάζουν!

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.» Τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη πραγματικά μπορούν να αποδώσουν το μεγαλείο της έμπνευσης και της δημιουργίας της μοναδικής Λίνας Γαβρά.


Η μουσική ξεκινά και η αίθουσα του πολυχώρου Αθηναΐς, η οποία είχε μετατραπεί σε έναν καταπληκτικό κήπο με τριφύλλι, λεβάντες και ψηλά δέντρα, γεμίζει με γυναίκες-αερικά, ντυμένες με περίτεχνα ρούχα από πολύχρωμα υφάσματα, μοτίβα και υφές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «θεωρητικά» αταίριαστα, αλλά παντρεύονται άψογα μεταξύ τους.


Η δημιουργός χρησιμοποιεί υλικά και υφάσματα από όλο τον κόσμο. Την Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη και την Ελλάδα σε ένα σμίξιμο κλασσικού, παραδοσιακού και σύγχρονου. Δουλεύει όχι με βάση το τι ταιριάζει, αλλά με βάση το τι λείπει στα μάτια της ανάμεσα στο ταξίδι αυτό του σμιξίματος του ταιριαστού και του αταίριαστου. Δημιουργεί στυλ συνδυάζοντας αρμονικά τη συμμετρία με την ασυμμετρία .


Η Λίνα Γαβρά πιστεύει ότι το ρούχο είναι η γραμμή του, το ύφασμα του, η λεπτομέρεια του αλλά πάντα και η ανάποδη του! Κάθε δημιουργία ξεχωρίζει για τα χρώματα και το σχέδιό της. Η αίθουσα γέμισε πίνακες ζωγραφικής και ο θαυμασμός των θεατών ήταν έκδηλος. Ενθουσιασμός, θαυμασμός και ζωηρό χειροκρότημα, ήταν η επιβεβαίωση και η επιβράβευση της δημιουργού για την υπέροχη συλλογή της.


Ο χώρος της θυμίζει πιο πολύ ατελιέ ζωγραφικής παρά μόδας. Βρίσκεται στο Κολωνάκι, Ηροδότου 17, όπου θα βρείτε εντυπωσιακά σε χρώματα και σχέδια ρούχα, τσάντες, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, παπούτσια. Όλα με βάση το ύφασμα, όλα φτιαγμένα με αγάπη!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.