Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η ζωή είναι τώρα…

Η ζωή είναι τώρα…

Ξυπνάς, αναπνέεις, περπατάς, κοιμάσαι… Κύκλος που επαναλαμβάνεται. Αν δημιουργείς κάτι, αν αφήνεις τα δακτυλικά σου αποτυπώματα σε κάποιο αντικείμενο, κάποιο σώμα ή κάποια ψυχή, αν η φωνή σου ηχεί σαν μελωδία σε ένα ζευγάρι αυτιά, τότε πιάνει τόπο ο χρόνος, μένουν οι στιγμές κι αφήνεις αναμνήσεις που έχουν αξία.

Τίποτα δεν είναι σταθερό, δεδομένο και σίγουρο. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Το ίδιο κάνεις κι εσύ. Και ναι, είναι σημαντικό να ξέρεις να έρχεσαι αλλά  να ξέρεις και να φεύγεις. Η κίνηση απαιτεί ενέργεια και είναι δύναμη. Τα συναισθήματα σαν κύματα ρέουν, ανακυκλώνονται και χρωματίζουν τα στιγμιότυπα της ταινίας μηκρού μήκους της δικής μας ζωής, με πρωταγωνιστή τον καθένα από εμάς.

Μας καθορίζει ο χώρος, ο χρόνος, τα πρόσωπα, οι πράξεις ή απλά οι σκέψεις μας; Ποιος αποφασίζει, ποιος κρίνει, ποιος κινεί τα νήματα; Πως μεταδίδεται η ενέργεια μας στο περιβάλλον και πως επηρεάζεται το σύμπαν από κάθε μοναδική ύπαρξη; Τα ερωτηματικά άπειρα όπως και το σύμπαν, μέσα στο οποίο είμαστε μικρές κουκκίδες.

Mπορεί να είμαστε στην ουσία αμελητέες ποσότητες μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, όμως υπάρχουν πολλές “αμελητέες ποσότητες” που είναι απολύτως σημαντικές κι απαραίτητες για τον καθένα μας. Οι άνθρωποι, και όχι μόνο, που αγαπάμε, που πιστεύουμε, που χρειαζόμαστε ως συμπρωταγωνιστές.

Μην χάνετε ούτε δευτερόλεπτο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα που είμαστε εδώ. Τώρα που μπορούμε. Μετά μπορεί να είναι αργά. Μπορεί να χαθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Τόλμη, αποφασιστικότητα, πίστη και μια βαθιά ανάσα!

Σήμερα λοιπόν! Η ζωή συνεχίζεται και δεν επιστρέφει! Η ζωή είναι τώρα…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.