Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η γυναίκα που πολεμά παλικαρίσια

Η γυναίκα που πολεμά παλικαρίσια

Ξεχωρίζει στο πλήθος. Είναι αυτό το σταθερό και βαρύ της βήμα, είναι ο τρόπος που πατά τη γόβα στιλέτο της, είναι αυτή η δύναμη της ψυχής της, που κάνει την αύρα της να προκαλεί στο πέρασμα της. Είναι αυτή η γυναίκα που η ζωή την έκανε παλικάρι, μαχήτρια.

Για τούτη τη γυναίκα θα σας μιλήσω σήμερα.

Για τούτη τη γυναίκα που έφτιαξε τσαγανό για να μην την καταβροχθίσει ο μεγάλος και άκαρδος κόσμος, με το μεγάλο του στόμα και τα κοφτερά του δόντια.

Είναι πεισματάρα και δυνατή. Δε δέχεται τη ήττα, δεν παραπονιέται πότε για τη ζωή της, δεν κλαψουρίζει για τα προβλήματα που βρίσκει συνέχεια μπροστά της. Δεν έμαθε πότε στα εύκολα έτσι κι αλλιώς, έμαθε στη μοναξιά κι ας περιτριγυρίζεται από πολλούς ανθρώπους, έμαθε στο πόνο, στην προδοσία. Έμαθε να στέκεται στα δικά της πόδια, ποτέ σε δεκανίκια.

Αλήθεια, ξέρετε τι γίνεται ο άνθρωπος όταν δεν περιμένει τίποτα και από κανένα;

Θεριό, γίνεται, ανήμερο, που ακονίζει τα νύχια και τα έχει πάντα έτοιμα! Κι αυτή είναι ένα θεριό ανήμερο, γιατί έχει πείσμα, έχει θέληση. Γιατί όσο άσχημη κι αν είναι η ζωή της, πάντα βρίσκει την ομορφιά μέσα σε όλη την ασχήμια και θέλει να την κάνει ομορφότερη.

Για αυτή τη γυναίκα θα σας μιλήσω σήμερα.

Για αυτή τη γυναίκα που είναι «αντράκι» αλλά ταυτόχρονα με πολλή θηλυκότητα. Αυτό το απίστευτο πράγμα που σε λίγες μπορεί να συμβεί. Άλλοι τρομάζουν, άλλοι θαυμάζουν και άλλοι θέλουν να την λυγίσουν. Αυτό όμως που κανείς τους δεν κατάλαβε, είναι ότι ο πόνος είναι για αυτή κάτι οικείο.

Δύναμή της η ελπίδα,
οξυγόνο της ο πόθος για ζωή,
επιθυμία της να συνεχίσει να κατακτά τα όνειρα της γιατί είναι κάτι το οποίο έμαθε πολύ καλά!

Θέα Νικολάου
Ακτιβίστρια

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.