Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η αλήθεια να λέγεται…

Η αλήθεια να λέγεται…

Μια και είναι Σαββατοκύριακο  επιλέγω να εισπνεύσω βαθιά, να πάρω ένα ύφος έτσι κάπως φιλοσοφικό και να σας πω ότι ήρθε η ώρα να σας μεταδώσω λίγη από τη “σοφία” μου. Αστειάκι…

Και κάπου εδώ θα αναρωτιέστε πως “ψωνίστηκα” έτσι, πως την “είδα” σοφή κλπ κλπ. Άντε καλέ! Σιγά! Με ξέρετε πλέον. Αυτοσαρκάζομαι 36 ώρες το 24ωρο! Απλά βρε παιδιά έχω καταλάβει κάτι πολύ σπουδαίο,πολύ όμως, και ήθελα να σας το πω για να μην παιδεύεστε, σε περίπτωση που δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι.

Μην γελιέστε! Κανείς δεν μπορεί και κανείς δεν τα έχει όλα. Μη βλέπετε την εικόνα. Ξεγελάει πολύ. Ακόμη κι ένας κλόουν που ζωγραφίζει στο πρόσωπό του το πιο μεγάλο χαμόγελο, πιθανόν να είναι ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Είμαι βέβαιη πως υπάρχει ένας άγραφος νόμος ο οποίος λέει ρητά και κατηγορηματικά: “Cool down man, you ‘ll never get it all”!

Άλλος κατακτά τα χρήματα, άλλος τη δόξα, άλλος την ευτυχία. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα στο μέγιστο βαθμό. “Τσιμπάμε” όλοι από μια πίτα και υπάρχει τόσος συνωστισμός γύρω από αυτό το πιάτο, ώστε ο καθένας μας να πέρνει κομματάκια από την πλευρά που καταφέρνει να προσεγγίσει. Κακός ο σεφ; Δεν άπλωσε ομοιόμορφα τα υλικά; Ε μπορεί. Οκ. Εσύ πήγες στην πλευρά του χρήματος κι εσύ στην πλευρά της δόξας.

Δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να τα έχει όλα στο 100%. Απλα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είτε είσαι ευγνώμων και απολαμβάνεις όσα έχεις, είτε είσαι αχόρταγος και δεν χαίρεσαι ούτε όσα έχεις. Εσύ αποφασίζεις στην τελική!

Μην παραμυθιάζεστε με τους Mr και τις Mrs τέλειες με τις ονειρικές τύχες και ζωές. Δεν υπάρχουν. Σκεφτείτε κάτι απλό. Πόσα διάσημα και για εμας ιδανικά ζευγάρια χωρίζουν κι εμεις μένουμε με το στόμα μέχρι το πάτωμα γιατί τα θεωρούσαμε ως παραδείγματα και πρότυπα. Η ζωή λοιπόν, η αληθινή ζωή βρίσκεται πίσω απλο τις κάμερες και δεν είναι γεμάτη με λάμψη και ροδοπέταλα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.