Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ημέρα της Ευρώπης!

Ημέρα της Ευρώπης!

Κάθε χρόνο, στις 9 Μαΐου γιορτάζουμε την Ημέρα της Ευρώπης που είναι αφιερωμένη στην ειρήνη και στην ενότητα στην Ευρώπη. Όραμα του κάθε πολίτη είναι ένα καλύτερο αύριο με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, η διεύρυνση της ισότητας και η κατάργηση των συνόρων!
Σήμερα στις 26η Μαΐου, η Ευρώπη γιορτάζει ξανά, όπως είπε και ο Ανδρέας Κεττής, Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρου, αφού δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες της Κύπρου και της Ε.Ε. να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να αποφασίσουν για το μέλλον τους, για το μέλλον των παιδιών τους και να ακουστεί η φωνή τους όσο περισσότερο γίνεται! Γιατί όπως είπε και ο Αβραάμ Λίνκολν (1809 – 1865, Αμερικανός πρόεδρος) : «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από την σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».
Γι’αυτό, μην αφήσεις κανέναν άλλον να ψηφίσει για σένα, εσύ είσαι που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, γιατί η νεολαία της Κύπρου, εμείς όλοι ενωμένοι μπορούμε καλύτερα μαζί! Καλή ψήφο!

 

Παναγιώτα Κυριάκου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.